Brüsszeli terror hazánk ellen

Brüsszel azt szeretné, hogy migránsokat engedjünk be Magyarországra – áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) által csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Előzőleg az Európai Bizottság az Európai Unió Bírósága elé idézte Magyarországot a menekültügyi eljáráshoz való hozzáférés – véleménye szerint – jogellenes korlátozása miatt, annak megállapítására, ellentétes-e a magyar szabályozás a menekültügyi eljárásokról szóló uniós irányelvvel.
A KTK kiemelte, Brüsszel csütörtöki döntésével újra világossá tette: azt szeretné, “migránsokat engedjünk be Magyarország területére azért, hogy az országban adják be a kérelmüket”. Ez jelenleg csak az országhatáron kívül, a magyar külképviseleteken lehetséges.
Ha a magyar kormány eleget tesz az Európai Bizottság kérésének – írták -, a beengedett migránsok Magyarországon maradnak, nem fogják elhagyni az ország területét.
“Így tett az a jemeni erőszakoló is, aki fényes nappal támadt rá Budapesten egy nőre” – fűzték hozzá.
Magyarország kormánya “ahogyan eddig is, megvédi a magyar embereket, akik nem akarják, hogy hazánk bevándorlóországgá váljon” – hangsúlyozta közleményében a KTK.