Bolsevik vírus támadja a brüsszelitákat

Brüsszel és a baloldal be akarja engedni az LMBTQ-propagandát az iskolákba – adott vészjelzést csütörtöki közleményében a Fidesz. Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvédnek, politikai publicistának tett föl kérdéseket a Gondola.

– Ügyvéd úr, egy keresztényellenes EU-dokumentum célként tűzi ki, hogy kiemelt figyelemmel kell lenni az LMBTQ-közösség tagjaira. Miért kell egy csoportot kiválasztottként a többi fölé helyezni?

– Talán nem tévedek nagyot, ha úgy gondolom, hogy EU Parlament és az Európai Bizottság túlfizetett bürokratái agymenései nem érdemelnek túl sok időt, túl sok figyelmet. Miért? Szemmel láthatóan ezek a EU-s vezető bürokraták elkapták a „bolsevik vírust” és feltámasztották a Szovjetuniót. Napjainkban a bolsevizmus az EU Parlament (és Bizottság) képében, formájában kísértetként járja be Európát. Az EU Parlament tagjainak többsége mentálisan súlyosan sérültek gyülekezetének benyomását kelti és működésük a buta libák gágogásához, illetve a disznók röfögéséhez hasonlatos. Tevékenységük a magyar állam létére, biztonságára, függetlenségére konkrét veszélyt, nemzetbiztonsági kockázatot jelent.

De nem is csak a magyarra, hanem egész Európa még létező nemzetállamaira, polgáraira, a jövő generáció minden tagjára, szabadságára, sőt életére is.

European Council President Charles Michel and European Commission President Ursula von der Leyen attend the EU Parliament plenary session in Brussels, Belgium April 26, 2021 - Sputnik International, 1920, 16.09.2021

A brüsszeli főhadiszállás – sputniknews/reuters

– „Milyen Európai érték az, amikor pénzért cserébe a gyermekeink lelkét akarja Brüsszel?” – tette fel a kérdést sajtóközleményében Varga Judit miniszter. Hogyan védekezhetünk az EU maffiamódszerei ellen?

– Védekezni ellenük egy injekció beadásával sajnos nem lehet…

A teljes interjú.

Címkép: archív