Imamozgalom indítása

Krisztusban Kedves Testvéreink! Szeretettel kérjük, olvassátok el felhívásunkat, mérlegeljétek szívetekben, és ha részt vesztek e közös imavállalásban, vallásos felebarátjaitoknak adjátok tovább a hírét!

Történelmünk ura a Mindenható Isten. Életünk bármely eseménye előtt bátran kérhetjük a segítségét. Igaz ez a 2022. évi országgyűlési választásra is, csak megfelelő módon kell Gondviselőnkhöz fordulnunk, és alázattal, hiszen minden ember – azok is, akik másképpen gondolkodnak, más célokat tűznek maguk és nemzetünk elé -, mindnyájan az üdvösségre születtünk. Tekintsük a választást a megváltás üdvrendjében, és imával segítsük elő jó kimenetelét!

Imádkozzunk mindennap azért, hogy a parlamentbe olyan képviselők kerüljenek, akik a tízparancsolat szellemében – annak minden pontját komolyan véve – igyekeznek végezni képviselői munkájukat! Szent István király napjától kezdve a választás vasárnapjáig zajlik ez a fohászsorozat, remélve, hogy minden településen legalább egy valaki részt vesz benne! Mit és mikor imádkozik, azt minden résztvevő szabadon, maga döntse el! Közös imánk ereje személyes napi jó cselekedetekkel, önmegtartóztatásokkal fokozható!

Mi, e felhívást közzé tevői, nem fogunk névsort gyűjteni. Aki imamozgalmunkban részt vesz, csak annyit tegyen meg, hogy csatlakozását telefonon (hívással vagy sms-sel) illetve E-levélben jelzi települése vagy budapesti kerülete nevének megadásával, hogy láthatóvá tehessük: a Kárpát-medence mely településén él már imahadjáratunk. (Akinek a kapcsolatfelvételnek ez a módja nem megoldható, bizonyára kap segítséget rokontól, baráttól!)

Megváltónk biztat mindannyiunkat: „És bizony mondom nektek: ha a földön ketten egyetértésben kérnek valamit, bármi legyen is az, megkapják Atyámtól, aki a mennyben van.” (Mt. 18. 19-20)
Szeretettel várjuk a csatlakozókat!
A jelentkezők írjanak Gál Péternek a hazaertima@gmail.com címre, illetve telefonáljanak, vagy küldjenek smst a +36 30 332 5009 számra.

14 aláíró