Brüsszel elmoszkvásodása, az EU elszovjetesedése

Magyarország kapott egy lehetőséget, hogy megállítsa az “Európai Unió elszovjetesedését és Brüsszel elmoszkvásodását.” A nemzetek Európája helyett európai szuperállamot építenek Brüsszelben, ezért ma a nemzeti alapon álló demokraták állnak szemben a birodalomépítőkkel, akik valójában a demokrácia ellenfelei is.

Orbán Viktor A magyar függetlenség napja című szombati konferencián mondott beszédében kifejtette: a világ tíz legnagyobb pénzügyi központja között nincs európai uniós helyszín. Az EU 30 éve még hétszer annyi szabadalmi bejelentést tett, mint Kína, ma Kína tizennégyszer annyit, mint az EU – mondta.
Arról is beszélt, hogy az elmúlt 30 évben az Egyesült Államok több mint 30 százalékkal növelte a katonai kiadásait, Kína a kilencszeresére emelte, azonban az EU ott áll, ahol 30 éve.


Közölte: az első tézis az, “robogunk” egy birodalmi jellegű Európai Unió felé, a nemzetek Európája helyett egy olyan európai szuperállamot építenek Brüsszelben, amelyre senki sem adott felhatalmazást.
Politikai ellenfeleik az európai kultúra alapját képező természetes közösségek meggyengítésére törekednek. “Célkeresztben a nemzet, a régiók, a keresztény és zsidó egyházak, a családok” – hangsúlyozta.
Kijelentette: ezért mondja a magyar kormány, hogy az Unió alapszerződéséből, az “ever closer union” kifejezést az első adandó alkalommal ki kell törölni.
Brüsszel a hatalma egy tekintélyes szeletét kiszervezte és átjátszotta Európán kívülről szervezett és irányított hálózatoknak, elsősorban a Soros-féle hálózatoknak.

Magyarország kapott egy lehetőséget, hogy megállítsa az “Európai Unió elszovjetesedését és Brüsszel elmoszkvásodását“.

MTI