Molnár Pál kapta az Innovációs Szövetség Média Díját

A Magyar Innovációs Szövetség 2023. évi Média Díját kiemelkedő szakmai munkásságáért Molnár Pál kapta. A díjat Molnár Pál főszerkesztő vette át Dr. Szabó Gábor, MISZ elnöktől és Dr. Pakucs János, tiszteletbeli elnöktől.

Molnár Pál újságíró több mint 45 éve az írottsajtó aktív résztvevője és aktív rádióriporter, szerkesztő. Jelenleg több mint 10 éve két internetes hírportál főszerkesztője. 1990-től közvetlenül figyelemmel kíséri a Magyar Innovációs Szövetség működését.

 

Molnár Pál újságíró (j) átveszi a Magyar Innovációs Szövetség Média díját Szabó Gábortól, a Magyar Innovációs Szövetség elnökétől (b), mellette Pakucs János, a szövetség tiszteletbeli elnöke a Magyar Innovációs Szövetség 35. közgyűlésén Budapesten, az Eötvös Loránd Tudományegyetemen 2024. május 9-én. MTI/Purger Tamás

Folyamatosan nyilvánosságot adott a hazai innovációs fejleményeknek, szakmai kapcsolata szoros a Szövetséggel, rendszeresen megjelentette a sajtóközleményinket, interjúiban bemutatta a fiatal tehetségeket és az őket inspiráló hátteret, iskolákat, tanárokat, szülőket. Nyilvánosságot biztosított a hazai innováció területen sikeres gazdasági szervezeteknek és vezetőinek, bizonyítva, hogy a sikeres vállalati innováció alapja kutatás, műszaki fejlesztés, magas fokú gyártás, hatékony értékesítést magába foglaló folyamat.

A teljes anyag.

Címkép: Monszpart Zsolt felvétele