Permanens háború a végső győzelemig?

Nem nyugszanak a Globalista Birodalom látható és láthatatlan vezérei, ügynökei. Mindenáron, bármi áron,  folytatni akarják a háborút az ukrajnai hadszíntéren, „ameddig kell” – harsogják ezredszer is el. Eszük ágában sincs a háborút befejezni, békét kötni (a „béke” szót ki sem ejtik), de még fegyverszünetről sem kívánnak tárgyalni. Csak Putyin feltétel nélküli teljes kapitulációját tudják elképzelni. 

De vajon mit tennének a globalista cézárok, ha az orosz csapatok kivonulnának, az orosz kisebbséggel együtt, Ukrajnából?  Megelégednének ezzel? Ezután békét hagynának Oroszországnak? Megszűntetnék az tizenvalahány szankciós csomagot Oroszországgal szemben? Vagy akkor már teljes mellszélességgel fordulhatnának Kína ellen? Meg a fél világ ellen?

Mi lenne a világuralmi álmaikkal, a világkormány ábrándjukkal?  A permanens háború fenntartásának vágyával? Hiszen a háború a lételemük! A győzelem más országok, népek felett, alattvalói létbe taszítani, tartani, kizsákmányolni, uralni másokat, uralkodni az egész világ, az egész Emberiség felett.

Nem olyan nehéz észrevenni ezt az egyre nyilvánvalóbb szándékát a Globalista Birodalmi elitnek.

Európa nyugati fele már (valljuk be) elesett, az EU tagállamok 90 %-ban globalista ügynökök állnak a kormányok élén. Bizakodhatunk ugyan a júniusi EU választások kedvező eredményében, hiszen a „remény hal meg utoljára”, de a közelmúlt EU-s tagállamok (pl. a spanyol, a holland, a lengyel, stb.) parlamenti választási eredményei nem igazán biztatóak, hiszen hiába nyertek a nemzeti pártok, ilyen-olyan trükkökkel sikerült elérni, hogy ne alakíthassanak kormányt. De a Globalista Birodalom urai ezzel sem érik be. Európa nem elég, az egész Világ kell a telhetetlen gömböc bendőjüknek.

Mielőtt a Kedves Olvasó a fenti kasszandrai jóslattól letargiába esne, rögzítenem kell, hogy a világuralmat, a világkormányzást az Emberiség történetében még soha senkinek nem  sikerült elérnie és soha, senkinek nem is fog sikerülni ezt megvalósítania. Most sem fog, a Globalista Birodalom eszement urainak sem.

Háborúzhatnak egyfolytában, lerombolhatják Ukrajnát, Európát, Oroszországot, sőt akár a fél világot is, világháborúval, atomháborúval is. Elpusztíthatják, kiírhatják az Emberiséget is, de világuralmat, világkormányt nem tudnak elérni. 

Miért nem? Azért nem, mert a világ, az Emberiség nagyobb része mindenek előtt élni akar. Azért sem, mert az emberi természettel ellentétes az elnyomás, az alattvalói lét elviselése és a globalistáknak sem engedi meg az emberiség java, többsége, hogy uralkodjanak felette. De a Mindenható Isten sem azért teremette az embert, hogy elpusztítsa a Világot és kiirtsa az Emberiséget.

 

Budapest, 2024. május 2.                                             Dr. Somogyi János

Kép: theatlantic