Édesanyukám

Katartikus élmény egy 21 éves felnőtt fiú szájából a rádió nagynyilvánosságában  hallani, hogy Édesanyukámnak említi  a szülőanyját.

Imre Bence, a magyar kézilabdázás új csillaga, a felnőtt válogatottba berobbanó ifjú reménysége, szerződési ajánlatot kapott a világ egyik legjobb, ha nem a legjobb, kézilabda klubjától, a német Kiel csapatától. Erről a Kossuth rádiónak adott interjújában számolt be nagy örömmel, megjegyezve, hogy a német klub előbb Édesanyukámékat kereste meg”.

Ebben az „egyes szülő, kettes szülő” hivatalos rangra emelt elnevezéses, genderőrületes világban üdítő, szívet melengető érzés egy felnőtt fiú szájából azt hallani, hogy Édesanyukámként említi az édesanyját.

Köszönöm, Bence. (És köszönöm a szüleidnek is, hogy ilyen fiút neveltek, nekünk is.)

Nincs még veszve ez az egyre bolondabb világ. Van esélye a normalitásnak, a józan észnek, hogy győzedelmeskedjen a genderideológizált elmebaj felett.   Az élet él és élni akar. Az asszonyok életet adnak és a gyermekek is szeretik a szüleiket. Amíg ez így van, amíg ez így lesz, amíg a nagyfiú édesanyukámnak nevezi az édesanyját, addig még van remény.

Addig még megmenthető a Világ.

Budapest, 2024. március 8. (Nőnap)

Kép: Imre Bence – fradi.hu

Dr. Somogyi János