Agymosással (is) tették tönkre Európát

Bakondi György szembeötlőnek nevezte azt, hogy 2015 óta minden évben több, mint egymillió menekültkérelmet nyújtanak be az európai hatóságoknál. Az, hogy hányan lehetnek olyanok, akik nem keresték meg a hatóságokat, nem adtak be kérelmet, nem tudja senki, de “csodálatos módon” az évenkénti egymillió migráns behozatala pontosan ugyanannyi, mint amennyit a 2015-ben meghirdetett Soros-terv tartalmazott. Bánó Attila publicistának tett föl kérdéseket Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.

– Szerkesztő úr, noha a közvetlen pénzátutalásokról egyelőre nincs adat, ám maguk a folyamatok harsányan kifejezik, hogy korrumpált rejtett struktúra irányítja a migránsinváziót. Testületekben leadott szavazatok alapján azonosítani is lehet a titkos szerveződés egy részét. Mi lehet az oka a társadalmak bénultságának?

– Az illegális migrációval kapcsolatos nehézségek főként Európát és az Egyesült Államokat sújtják, de bennünket nyilván a saját kontinensünk érdekel elsősorban.

Az európai társadalmaknak a menekültválság vonatkozásában tapasztalható bénultsága összefügg azzal az álhumanista közfelfogással, amelyet főként a nyugati, baloldali, privilegizált helyzetben lévő média tevékenysége révén sikerült az agyakba plántálni. A társadalmak gondolkodásának manipulálása nagyon fontos az őrült tervek elfogadtatása szempontjából, nehogy az emberek megérezzék a veszélyt és működésbe lépjen a közösségek természetes védekező ösztöne.

A teljes anyag.