Brüsszeli ukáz: Minden tilos, ami nem kötelező

Az egykori Szovjetunió, az egypárti kommunista diktatúra államrezonját jellemezte ilyen tűpontos bonmot-val egy szellemes amerikai újságíró.

A „minden tilos, ami nem kötelező” szovjet modell tökéletesen passzol a mai Európai Unió hatalmi elitjének politikai gyakorlatához.

Mit tehet egy EU-tag, pl. Magyarország, az EU-diktatórikus eljárás ellen? Nagyon is sokat, sikerrel ellenállhat, fontos csatákat nyerhet, győzelmi eséllyel.

De júniusban EU-választás, novemberben USA-elnökválasztás lesz. Mindkettő reményekre jogosító a szuverenista tábornak, akár a teljes győzelemre. Az új összetételű EU-Parlament, EU-Bizottság, ezek új vezetői gyökeresen változtathatnak a mai diktatórikus politikai gyakorlaton.

És ha nem lesz az új EU intézmények összetételében demokratikus fordulat, vagy Donald Trumpot elkaszálják még az elnökválasztás előtt, vagy indulhat ugyan, de nem nyer (mert pl. elcsalják a választást)?

Ami az EU-választást illeti: a mai nyugat-európai társadalmak állapotát, a választópolgárok helyzetét ismerve nem lehetünk nagyon nyugodtak. Talán még mindig nem akarják elegen igazán a gyökeres változást, talán még mindig nem hiszik el, hogy Európa (benne saját hazájuk) sírját ássák Brüsszelben (és Washingtonban) és ebbe a sírba őket fogják eltemetni, ha nem ébrednek végre fel és nem zavarják el a hazájuk és az EU élén álló globalista kollaboráns politikai elitet. Talán még mindig azt hiszik, hogy a választóitól elidegenedett hatalom és csak a szomszédját hallgattatja el, rúgja ki, tiltja be, viszi el, mert nyílván csinált valami büntetendőt. Vele viszont ez nem történhet meg, mert ő ártatlan. Azután pedig majd őt hallgattatják el, rúgják ki, tiltják be, viszik el, de akkor már késő lesz  az ártatlanságáról meditálni.

Donald Trump elnökké választása és ígérete az ukrajnai háború 24 órán belüli befejezésére nem vehető ugyan készpénznek, de ha az USA meg is marad a Globalista Birodalom fészkének, nekünk a Magyarok Istene még mindig segíthet. Bizonyára nem véletlenül említi  Orbán miniszterelnök úr olyan gyakran a beszédei végén a felettünk lévő Mindenhatót.

 

A két választás eredménye nagyban befolyásolja azt is, hogy miként alakul majd az ukrajnai háború.

Ha Trump nyer és beváltja ígéretét és véget vet a háborúnak, az mindenkinek nagyon jó lenne, kivéve a Globalista Birodalom haszonleső nyerészkedőinek, világuralomról ábrándozóinak.

De ha tovább is folyik majd az ukrajnai háború, akkor sem lesz belőle világháború és nem fog a NATO sem reguláris hadsereggel, de még az egyes NATO-tagállamok sem fognak nemzeti reguláris hadsereggel bevonulni Ukrajnába. Miért nem? Mert nem akar a Globalista Birodalom sem világháborút, ami egyben atomháború is lenne. A háborút azonban továbbra is folytatni akarja, sőt kiterjeszteni.

Napjainkban éppen erről verik hatalmas elánnal a tamtamot.

Várhatóan a reguláris seregek helyett toborzott, fizetett zsoldosokból álló un. Nemzetközi Brigádokkal   egészítik majd ki az egyre fogyatkozó ukrán katonákat, sőt lépnek egyre inkább a helyükbe.

Eközben velünk, magyarokkal mi lesz? Továbbra is ellenállunk a háborúnak, az illegális bevándorlásnak és a gyerekeink megrontási kísérletének. Akár tetszik ez Brüsszelnek, akár nem.

A nemzeti kormányunk hosszú évek óta, napjainkban pedig még intenzívebben, építi a kapcsolatokat a világ minden térségében. Politikai kapcsolatokat, sőt barátokat keres és talál a világ minden táján. Diplomáciai szövetségeket, nemzetközi megállapodásokat, kölcsönösen előnyös gazdasági szerződéseket köt. Jön Magyarországra az olaj, a gázenergia, jönnek a külföldi befektetők, beruházók, ilyen-olyan gyárak települnek, már nem győzzük magyar munkaerővel ellátni őket, stb.

Bárhogyan is alakul az EU választás, az amerikai elnökválasztás eredménye, a magyar nemzeti kormány meg fogja találni a megoldását a magyarok boldogulásának. Ahogyan az elmúlt 14 évben is megtalálta. Mert a honszeretet adta erő és a Mindenható védelme átsegíti minden akadályon.

Budapest, 2024. április 20.

Dr. Somogyi János