Korrupt figurák az EU-kassza körül

Nem egyszerűen vélemény-befolyásoló pozícióik vannak a Soros-birodalom embereinek, hanem olyan erős alkupozícióik, hogy a saját maguk fenntartásához szükséges pénz egy részét ki tudják venni a brüsszeli kasszából: bent vannak a bizottságban, az Európai Parlamentben és “jó néhány miniszterelnök egyértelműen Soros által kitartott ember” – mondta Orbán Viktor a közrádiónak adott interjújában. Kövesdi Károly Európa-érmes újságírót kérdezte a Gondola.

– Szerkesztő úr, az Európai Unió egyik miniszterelnöke jelentette ki nagy nyilvánosság előtt, hogy korrupt politikusok irányítják a félmilliárd embert számláló közösséget. Miért érezzük úgy, hogy ez nagyon súlyos vészjelzés?

– Az a bizonyos vészcsengő már rég megszólalt, hiszen évek óta tapasztaljuk, milyen eszement irányban halad a brüsszeli politika, és milyen erkölcsi magaslatokban lebegnek az uniós potentátok.

Fiktív alkalmazások, túlárazott asszisztensek, közpénzekből felújított történelmi épületek, bajorországi vidéki ház mint képviselői iroda – s ezek csak a pitiánerség legalsóbb lépcsőfokai uniós uraimék kapzsiságának. Az Európai Parlament képviselői és az Európai Bizottság biztosai, annak feje, a mosolygós arrogancia két lábon járó szobra, Von der Leyen asszony, nem a közel félmilliárd európai polgár érdekeit képviselik.

A teljes anyag.

Kép: tudastar