Kimondták a fatvát Európára

A Nyugat nagyhatalmú globalista urai most, Brüsszelben, végérvényesen kimondták a végítéletet egész Európára. Az EU vezérei a 26 tagállam megalkuvó, saját nemzetüket eláruló vezetői asszisztálása mellett  cserben hagyták a magyar miniszterelnököt. Így Orbán maga is kompromisszumra kényszerülve megszavazta az 50 milliárd euró újabb támogatást Ukrajnának.

A magyar miniszterelnök most is elment a Falig. Ez a Fal azonban állandóan mozgásban van, egyszer itt, máskor ott áll és nagyon oda kell figyelni, hogy ne verje bele az orrát a Falba, de ne is álljon meg szükségtelenül távol a Fal előtt. Most a Fal Brüsszelben, az EU tanácstermében volt. Az 50 milliárd eurós ukrajnai háború folytatásához szükséges juttatás korszakos döntés formájában. Ha Orbán Viktor  nem áll be a 26 tagállam sorába, akkor hazánkat a Nyugat globalista urai totális bosszúhadjáratnak szolgáltatja ki. A globalista világ urai csináltak titkot belőle, meg is üzenték, hogy nem lesz kegyelem, tönkre teszik a magyar gazdaságot.

Az EU tagállamok vezetőinek gyáva, vagy megvásárolt, sunyi megalkuvása miatt egyedül maradt magyar miniszterelnöknek már nem volt más választása az Európa sírásói elleni küzdelemben.  A brüsszeli garancia, hogy a nekünk járó pénzforrásokat nem adják oda Ukrajnának, természetesen egy lyukas garast sem ér. Ezt nyilván tudja Orbán Viktor is, de nem vállalhatta annak kockázatát, hogy a globalista világ urai hazánkat totális blokád alá vonják, ellehetetlenítsék, megfojtsák. 

Orbán Viktor politikai krédója szemmel láthatóan az egykori erdélyi fejedelem, Bethlen Gábor hitvallása, miszerint „Mindent meg KELL tenni a hazáért, amit LEHET, de nem LEHET mindent megtenni, amit KELLENE”. Orbán Viktor kimondatlanul is ennek alapján látja el államférfiú munkáját.

Ezek után akkor miben is bízhatunk?

A világpolitikában sorsdöntő események következnek ebben az évben. Először júniusban az európai uniós választások, amikor esély lesz a „brüsszeli mocsár” lecsapolására. Jelen állás szerint túlzottan nem lehetünk bizakodóak, de  a földközeli valóságban élő nyugat-európai gazdatársadalom öntudatra ébredése  sokat ígérő reményre ad okot. Azt talán biztosra vehetjük, hogy a jelenlegi, Európa sírját ásó, brüsszeli garnitúra nem marad a helyén és saját nemzetük iránt, egyben Európa iránt lényegesen jobban elkötelezett, de legalább lojális vezetők váltják őket.

Sorsdöntő lesz novemberben az USA elnök választása is, ami jelentős változást hozhat Európa sorsának alakulásában is. Ha Donald Trumpot, akár a szavazólapról letöröltetve, akár választási csalással  nem sikerül elkaszálnia a Nyugat globalista urainak, akkor  megmenekülhet még a „Vén Európa, a gyönyörű nő”is.

Nekünk, itt Magyarországon és főleg Budapesten, is sokat lehet és kell tennünk ömagunkért, Európáért, sőt az Emberiségért, mert most ez a tét. Ne felejtsük el, hogy a Gonosz elleni küzdelemben a Mindenható Isten velünk van.

Budapest, 2024. február 2.

Dr. Somogyi János