„Karácsony Gergelyt könnyű szeretni”- mondta Luciferi

Napjainkban a Cipolla erényű ellenzéki vezér, Gyurcsány Karácsony főpolgármesterrel teszteli Budapest népének tűrőképességét, egyben fővárosi hatalma fenntartásának  választási esélyeit.  

Köztudott minden közélet iránt érdeklődő polgár előtt, hogy Karácsony Gergely, regnáló főpolgármester alkalmatlan  bármilyen közösség iránt felelősséggel járó közösségi poszt betöltésére, mert egyrészt gyakorlatilag egy közvélemény kutatási kérdőív összeállításán kívül nem ért semmihez, másrészt alkati  szuper kényelmessége (lustasága), pl. hiperpasszív  idegennyelvtudása kapcsán. (Egy valamire való, ambiciózus országos közszereplő öt év alatt már megszerzett volna akár egy felsőfokú idegen nyelv vizsgát is).

Kiválóan alkalmas viszont  Karácsony  egy Gyurcsányi minden hájjal megkent, dörzsölt politikus bábjának. Karácsonynak fogalma sincs arról, hogy főpolgármesterként mi a feladata, mi a felelőssége, és önálló gondolat hiányában, elképzelése sincsen arról, hogy mit is kellene tennie, ezért azt teszi, amire a „Főnöke” felkéri, megkéri, felhívja, utasítja. Gyurcsány pedig ördögien leleményes, találékony és kifogyhatatlan a képtelennél képtelenek ötletekből. Gond nélkül teheti, hiszen a háttérben maradva őt semmi felelősség nem terheli. Egyébként is számára a politizálás csupán úri passzió, pénze annyi, mint a pelyva, örök ellenzékiként pedig a gáncsoskodásával remekül elszórakozik.

Karácsony politikai csetlő-botló, kissé esetlen, örökösen bárgyú mosolyú figuráját pedig sokan elnézően szánják is talán, emiatt személye rendkívül veszélyes az ország politikai közössége számára.

Egyelőre nem nagyon látszik, hogy az ország fővárosáért is felelős nemzeti kormányunk mit tesz a Gyurcsány-Karácsony tandem  budapesti ámokfutásának  júniusi megállítása érdekében.

Az nem tűnik elegendőnek, hogy hetente újabb és újabb leleplező korrupciós botrányok dőlnek ki a fővárosi önkormányzat  háza táján lévő„szekrényekből”. Ezeket Karácsony  a szokásos bárgyú vigyorával, egy cinikus, ostoba válaszával, de leginkább öntelt némaságával lerázza magáról, mint kutya a vizet.

Ezen közben a médiában, az online térben ezerrel nyomják a nemzeti kormány ellenes globalista propagandát és trükkök százaival juttatják a dollármilliókat  a kormány (Orbán) ellenes alakulatoknak.

Kedves nemzeti oldal, ébresztő! Nyakunkon a júniusi választások ideje és a nemzeti oldalon nem érzékelhető igazán az élet-halálról szóló választási harcra való felkészülés jelei, csak remélni merjük, hogy folyik a munka.

Gyurcsányék most is össze fognak fogni, bármit is hadoválnak manapság. Minden nemzeti oldali polgármester jelölttel, önkormányzati képviselő jelölttel szemben egy gyurcsányista jelölt fog indulni. Efelől semmi kétség se legyen. Minden, ma még nagyszájuskódó, ilyen-olyan mezben induló orbánfóbiás  ellenzéki figura be fog állni Gyurcsány mögé az ígért, remélt koncért.

Vigyázó szemünket Varsóra vessük, ahol előbb csak a varsói főpolgármester volt  globalista mentalitású hazaáruló, majd miniszterelnöknek is globalista hazaárulót szavaztak be a hatalomba.

Budapest, 2024. január 28.

Dr. Somogyi János

Kép: Amikor a főváros géniusza sisakban ellenőrizte a földmunkákat – archív