A szélsőség foglyul ejtette a médiát

Lennie kellett egy olyan titkos alkunak, hogy ha a baloldal megnyeri a választást, valamit cserébe végre kellett volna hajtania. Csak nem tudjuk, mit: kerítést lebontani, beengedni az iskolákba a genderőrületet, belépni a háborúba? – vélekedik a hazafias politikai tömb. Szabó Tamásnak, Antall József államtitkárának, miniszterének tett föl kérdéseket a Gondola képviseletében Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.

– Miniszter úr, a migránsözön hazánkra zúdítása, gyermekeink genderbolondériával való megfertőzése, katonáink halálba küldése mind a magyar társadalom rombolását célozza. Kiknek lehet ez érdeke és miért?

– Nem a magyarokra van kihegyezve ez a társadalomátalakítási doktrína és gyakorlat, hanem egész Európára. Mi azért vagyunk az első helyen akire nyomást helyeznek, mert mi ezt nem akarjuk. A három kérdés mindegyikének más az érdekháttere szerintem. A migránshullámot  a demográfiai dráma és az ebből következő munkaerőhiány indította be, nem most, hanem a hatvanas évektől. Ez tehát a folytonos növekedésben érdekelt kormányok és az üzleti élet érdeke. Persze tetten érhető a doktriner gondolkodás, ami eltökélten multikulturális világot képzel el. A tőke és a túlhajtott liberális vízió itt kéz a kézben jár.

A tőkének munkáskéz kell, a baloldalnak könnyen vezethető szavazó. A gender ügy ennél még egyszerűbb. A hatvanas évektől felerősödött teljes értékátrendeződés nyertesei a marginális számú kisebbségek, akik foglyul ejtették a médiát és a véleményformálókat és a politikai szférát.

A teljes anyag.

Kép: archív