A nagyravágyó kis Soros globalista birodalmi vágyainak veszélyei

A Soros birodalom új ura, Alexander Soros, beígérte, hogy politikailag keményebb lesz, mint a papája volt. Ennek már látható jelei is vannak.

Napjainkban új világrend van kialakulóban, ezért is különösen veszélyes a kis Soros politikai turbózó nyilatkozata.

Új világrend vajúdása folyik napjainkban.

A Nyugat (élén az USA-val) az ideológiai erőszak és fegyveres erő alkalmazásának megszállott híve. De ennek a módszernek a sikeressége éppenséggel leáldozóban van. Sem az ideológiák erőszakos adaptálásában, sem a katonai győzelmekben nem volt sikeres a Nyugat az elmúlt évtizedekben és jelenleg is vesztésre áll. Sőt, még gazdasági eredményekben is úgyszólván a Kelet (Kína) „zsebében van”.

Társadalmilag, erkölcsileg a hanyatlás jeleit mutatja (a jóléti társadalom kifutóban, a szilárd erkölcsi alapok, a közbiztonság stb. a múlté).

A Kelet évek óta fokozatosan, módszeresen építkezik.  Növeli gazdasági befolyását a világban, úgy gazdaságilag, mint katonailag is látványosan erősödik .  A gazdasági és katonai szövetségben szerveződő BRICS államokban, (köztük Oroszország, Kína, India, melyek egyben atomhatalmak is), vezető szerepet játszik a Kelet és mára már – minden tekintetben – a Nyugat megkerülhetetlen ellenfelévé nőtte ki magát, sőt… Ezek az államok szilárd gazdasággal, energia forrásokkal, rengeteg pénzzel és szilárd társadalmi, vallási közösségekkel, rendelkeznek.

Magyarország függetlenségét, szuverenitását, biztonságát, gazdasági fejlődését jelen állás szerint a vele szövetségben álló Európai Unió veszélyezteti. (A NATO egyelőre csendben, de nehezen viseli a magyar törekvéseket).

A szövetségeseinknek egyre kínosabb a törvényes magyar nemzeti kormány ország-világ előtt nyíltan vállalt nemzeti szempontú törekvései és a demokrácia jelző nélküli felfogása.

Az EU, a NATO, vagyis a globalista birodalmi világ elit még mindig a katonai erő, a fegyverek győzelmébe bízik, csak ebben hisz. Öntelt magabiztos politikája nem ismeri fel, hogy egy világháború egyben atomháborúvá válna és az atomháború az emberiség kipusztulásának végzetes kockázata. A Nyugat fegyverrel akarja legyőzni Oroszországot, sőt már Kínát is, de minimum gazdaságilag szeretné tönkretenni ezt a két hatalmas országot, amelyek a világgazdaság energiaellátásának meghatározó szereplői. Erre ugyan semmi reális esélyük sincs, de erről ábrándoznak.

Az EU már szemmel láthatóan az utolsókat rúgja, amin már a jövő évi EU-s parlamenti  választások eredménye sem fog változtatni. Miért? Reálisan nem remélhető olyan áttörés a 27 tagállam polgárainak szavazataitól, amivel gyökeresen megváltoztatnák a jelenlegi EU Parlamenti erőviszonyokat és az EU Bizottság vezetésének irányát. Másrészt, az EU már ma is agonizál, és kérdés, hogy jövő nyári választást megéri-e még ez a jelenlegi formájában semmire sem alkalmas, Európa sírásójaként ügyködő alakulat.

Mit tehet Magyarország ebben a helyzetben?

A magyar megmaradás záloga a magyar nemzeti kormány következetes, 13 éve tartó, politikájának a további folytatása. Ahogy azt a bölcs Bethlen Gábor fejedelem tanította: Mindent meg KELL tenni a hazáért, amit LEHET, de nem lehet mindent megtenni, amit KELLENE. 

Ha engedne a Kormány a globalista nyomásnak, akkor  seperc alatt a többi eu-s tagállam sorsára jutnánk (illegális betolakodók beözönlése és randalirozásának elviselése, az orosz-ukrán háborúba való bekapcsolódás, a társadalom „genderilázódása”, stb.)

De rákényszerítheti-e az akaratát hazánkra a globalista birodalom (a kis Soros), akár katonai, fegyveres erőszakkal is, megdöntve a törvényes magyar kormányt? Van-e erre lehetősége? Törvényes biztosan nincsen, de hol vannak ők már a törvényességtől…? Van-e ehhez bátorságuk?

Vágyuk biztosan van, de egyelőre még a nyílt fegyveres támadásra biztosan nincsen. A sunyi fegyveres terror akció azonban nagyon is lehetséges, mint pl. a kijevi Majdan projekt volt. A határon (pl. a nyugati, északi, vagy keleti határon) beszivárgó fegyveres terrorista kommandó segítségével támogatott puccs reális veszély lehet. Ezt azonban már most is  sikeresen megakadályozhatja  a nemzeti kormány egyre izmosodó honvédelmi, határvédelmi, rendvédelmi ereje.

Előtte azonban a kis Sorosék még próbálkozni fognak az alattomos belső ellenállás szervezésével, pénzügyi támogatásával, az új reménységük, a momentum régi/új elnöke, üdvöskéje, segítségével, vezetésével.

Dr. Somogyi János