Globalista mélyállam vs Oroszország

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bejelentette pénteken, hogy Ukrajna kérelmet nyújt be, hogy gyorsított eljárásban csatlakozhasson a NATO-hoz. Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvédet, politikai publicistát kérdezte a Gondola képviseletében Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.

– Ügyvéd úr, egy szórakoztatóipari színész, aki az államában élő orosz etnikummal szembeni magatartásával háborúba sodorta a térséget, ma a két állam közötti háborút világháborúvá akarja eszkalálni. Miért félő, hogy ez az infantilis kísérlet még sikerülhet is?

– Nem lesz Világháború és Ukrajna sem lesz NATO-tag. Ukrajna azért nem lesz NATO tag, mert a felvételéhez a jelenlegi NATO tagországok egyhangú hozzájárulására lenne szükség, de ilyen döntés nem fog megszületni. Egyébként sincs Ukrajnának szüksége a NATO-tagságra ahhoz, hogy minden lehetséges támogatást (pénz, fegyver, diplomáciai segítség, irreguláris sereg, stb.) megkapjon a globalista birodalomtól az Oroszország elleni totális háborúhoz. Zelenszkijnek ugyan semmi sem drága, és bármit megtesz a globalista birodalom igényeinek a kielégítésére. Világháborút azonban sem a globalista birodalom, sem Oroszország nem akar, mert mindketten tudják, hogy világháborút a XXI. században már nem lehet megnyerni.

A globalista birodalomnak a céljai eléréséhez nincs is szüksége világháborúra, mert a minél több pénzt, minél nagyobb hatalmat sikerülhet világháború nélkül is megkapnia. Oroszországot ugyan nem fogja tudni legyűrni, de Európát sikerülhet gyarmatává degradálnia, noha még ez utóbbi is elkerülhető, megakadályozható.

– A kijevi szórakoztatóipari alak kijelentette azt is, hogy Ukrajna készen áll a tárgyalásokra Oroszországgal, de nem Putyinnal, hanem egy másik orosz elnökkel. Ez a fajta duzzogás kifejezetten az óvodásokra jellemző. Akik ezt a lépést egy óceán túloldaláról ukázba adták neki, milyen hátsó szándékkal tehették?

A teljes interjú.

Kép: bbc/google