Büszke gyönyörűség…

Jelenczki István Szkíta Aranyszarvas-díjas rendező két filmjének vetítésére vár a közönség, mind a kettő az Uránia Nemzeti Filmszínházban lesz. A NEM, NEM, SOHA I-IV., „ISTEN AZ IGAZ ÜGYET NEM HAGYJA EL” című dokumentumfilm két egymást követő napon kertül vetítésre. 2022. június 11-én 1⁄2 6 órakor: I. rész: Magyarország Archiregnum. 91 perc. II. rész: Nemzetgyilkossági gyakorlat. 87 perc. 2022. június 12-én 1⁄2 6 órakor: III. rész: Folyamatos Trianon. 98 perc. IV. rész: Magyar Feltámadás. 133 perc.  A művészt kérdezte a Présház.

Mester, hazánk új államfőjét Erdélyben egy szoboravatásnál provokálta egy szélsőséges román politikus, majd a bukaresti külügytől dorgálást kapott, mondván, az erdélyi magyarokhoz neki csak kulturálisan van köze, nem védheti meg őket. Ez a két mozzanat hogyan férne bele a FolyamatosTrianon című filmrészbe?

 A rablók önként vállalt kötelességeinek, a békediktátumban vállalt kissebség jogainak megtartását 102 éve szabotálják, Őrvidéken, Felvidéken, Erdélyországban, Délvidéken. 

A rabló és gyilkos nem tudja elviselni bűntettének súlyát, csak úgy, hogy bűntettét nem ismeri el, sőt ellenkező irányba fordítja. Az áldozatot teszi felelőssé, hogy mint Gyilkos meggyilkolta!!!

Teljesen beteg eszme uralkodik 102 éve, nemcsak „Ejurópában”, hanem a világban is. Mit tett volna Anglia, Franciaország, az Egyesült Államok esetében, ha országuk KÉTHARMADÁT elvették volna tőlük jogtalanul??? Csak úgy, hogy mi ezt – már, mint ők – így akarjuk?? A kérdés jogos! Mit tettek volna a világ gyarmatosító uralkodói? Ölbe tett kézzel eltűrtek volna földjük kétharmadának elrablását, és közel 3 millió, saját nyelvi népességük elcsatolását? A magyar szellemiség szemléleti, politikai, kulturális válasza az volt, ami lehetett, nem volt más út, mindent vissza, ami a történelmi magyar többségi területeket, az őslakosság visszaadását követelte.

A nemzeti önrendelkezés jogára hivatkozva a háttérhatalmi erők, ettől az alapjogtól fosztották meg Hazánkat! EZ A JOGSÉRTÉS A MAI NAPIG NEM ÉVÜLT EL!!! 

A Benes dekrétum érvényben van, üldözik, sőt betiltják a magyar nyelvet, a magyar kultúrát és műveltséget, a számunkra Szent jelképeinket, szimbólumaink rendszerét. Kolozsvárom megverik, aki magyarul beszél!

A tolvaj, a gyilkos gyűlöli áldozatát Önmaga helyett, mert nem képes szembenézni a Bűneivel!

Másik filmje: „TISZTÍTÓTŰZ TETEJÉN ÁLLTUNK” I-II. TÓTH ILONA DRÁMÁJA. A koncepciós perben halálra ítélt Tóth Ilonát 65 évvel ezelőtt végezték ki, aki ártatlan volt. A film vetítése 2022. június 28-án 18 órai kezdettel lesz. Az 1956-os szabadságharcról a politikusok sem tudnak elemi információkat, Ön most egy filmmel segít. Mit kell tenni még azért, hogy a pesti srácok hősiessége, a Tóth Ilonák önfeláldozása nehogy eltűnjön, és október 23-a nehogy sekélyes április 4-évé süllyedjen?

 Van Habsburg Intézet, van Tom Lantos Intézet, van Antall József Tudásközpont. Nincs ’56-os állami fenntartású Múzeum!!! Miközben 1990 után, majdnem minden kormány hivatkozási alapul ’56-ra hivatkozott. Pongrátz  Gergely, a Corvin-köz második parancsnoka, magán erőből és adományokból hozta létre a máig egyetlen ’56-os múzeumot Kiskunmajsán, egy régi tanyai iskolában. Dicsőség Pongrátz Gergelynek, és az őt támogatóknak! Ez szégyene minden 1990 utáni politikai rendszernek! 66 éve a kommunista rezsim, majd a „globaló gazdit” kiszolgáló politikai vezetés oktatási, kulturális agymosása olyan hatékony volt, hogy a társadalom jelentékeny hányadában még mindig él a Hamis Tudat! Él a hamis tudat a magyar őstörténetről, amely minimum 40.000 éves, él a hamis tudat ’56-ról, Tóth Ilonáról. Mai hír, hogy a bűnös Horn Gyuláról, aki nemcsak az ország miniszterelnöke lehetett – Mária Országában -, de most még utcát is elneveznek róla! Addig, amíg az iskolában, a magyar közmédiában – ami nem köz -, és nem magyar -, nem a hiteles magyar történelmet tanítják, addig fogyatkozik az esélyünk arra, hogy „Magyarnak lenni büszke gyönyörűség”.