Hazugságrém a törvényhozásban

A hazugságrém a Parlamentben „törvénytelennek és erkölcstelennek nevezte a kormányt, mondván, mert bár a választást megnyerte, a választás nem a népakaratot fejezte ki, hiszen nem volt szabad és tisztességes.” Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvédet, politikai publicistát kérdezte a Présház.

– Ügyvéd úr, a hazugságrém szerint fegyvert kell használni a „törvénytelen, megszálló kormánnyal szemben”, ámbár utóbb a fegyvert „minden törvényes eszköz”-re finomította. Megfigyelők szerint ez a parlementi beszéd már nem értékelhető politikai mércével, ez már orvosért kiáltott. Hasonló szégyenletes jeleneteket hogyan lehet megelőzni a demokráciában minden törvényes eszközzel?

– Gyurcsány mára – az április 3-ai választás után – elvesztette a legális közéleti politikai jelentőségét. Már csupán  egy agent provocateur, aki az iromba összetételű parlamenti ellenzék vezére igyekszik lenni, de már nem több, mint a globalistáknak megfelelni igyekvő szerzet. Görcsös teljesítménykényszeresen próbál nagyokat mondani, de csupán meghökkentő pojácáskodásra futja az erejéből. Egyre nevetségesebb figura. De nem veszélytelen!

A közéletileg kiürült politikai lehetőségei után a politikai provokáció területén keresi a lehetőségeit. És meg is fogja találni. 

Szemmel láthatóan szeretné, ha a kormányzat valamilyen eljárást indítana ellene, pl. megbírságolnák az Országházban tanúsított minősíthetetlen handabandázásai miatt. Ennél azonban többet akar, többet is várnak tőle a globalista atyái. A lakosság állandó hergelése, országot bénító sztrájkok, utcai zavargások gerjesztése, sőt, kormányt buktató puccs, mi több, forradalom generálása.

De a lényeg, hogy minden befolyását latba vetve Magyarországon a törvényes kormány  országépítő munkáját, a lakosság nyugodt, anyagi gyarapodását, békés életét, bármi áron akadályozza.

– A hazugságrém szerint „a kormány háborút visel Magyarország ellen.” Amikor a hazugságrém volt vezető pozícióban, a Kossuth teret szögesdrót vette körül, illetve 2006 őszén a közrádió épülete, sőt a Bródy Sándor utca jelentős része rendőrkordonnal volt lezárva. 2006. október 23-án azonosítatlan kékruhások magyar fiatalokat vertek véresre, vittek börtönbe, és később, erkölcsileg lenullázódó igazságügyiek ítéltek el jogsértően; ezért a következő kormány fizetett kártérítést a szenvedőknek. 2006. október 23-án fejmagasságban gumitölténnyel lőtték budapesten a törvényesen demonstráló európai uniós polgárokat. Mindezekért a hazugságrém felelős. Újra kell-e gondolnunk az elévülés jogelvét?

– Gyurcsány bármilyen súlyú  büntetőjogi felelősségre vonása a globalista világelit haragját, Magyarország elleni büntető szankciók sorát váltaná ki a törvényes magyar kormánnyal, Magyarországgal szemben. De nincs is szükség Gyurcsány büntetőjogi felelősségre vonására, hiszen valószínűleg úgyis felmentené a bíróság, büntethetőséget kizáró egészségügyi okok miatt. Gyurcsány ugyan szeretne egyfajta világ mártírja szerepében tetszelegni, de valószínűleg nem szeretne az orosz milliárdos, Hodorkovszkij, vagy a szintén orosz Navalnij sorsára jutni. Pedig másra nem számíthat.

– A hazugságrém, aki kormányfőként végighazudott másfél-két évet, tudta, hogy amit mond az nem igaz, „végletesen erkölcstelennek” ítélte a kormányt, amely szerinte „tönkretette az országot.” Amikor a hazugságrém volt kormányon, Szlovákia évről évre 17-18 százalékos növekedést produkált, a többi környező ország hasonlóan fejlődött, Magyarország pedig a hibahatárnak beillő 1 százalékos „növekedéssel” szégyenkezett a világgazdaságban. Ezekkel miért nem szembesíti a hazugságrém garnitúráját a mai közélet?

– Gyurcsány globalista elvbarátai, késztetői valójában már nem hisznek a legális politikai tehetségében, csupán egyfajta gerilla mozgósító képességére számítanak, aminek Gyurcsány igyekszik is megfelelni. Láthatóan azonban „túltolja a biciklit” és nem tudja elkerülni, hogy nevetségessé váljon a valóságtól elrugaszkodott hangos nagyotmondásaival. Az EU-s főnökök Ursula von der Leyentől Franz Timmermanson át Guy Verhofstadtig  még mindig nem ismerik a magyar néplélek mibenlétét, és képtelenek felfogni a magyar nemzeti kormány vezetőinek, élükön Orbán miniszterelnökkel, a hazájuk iránti elkötelezettségét. Mert másra jár az eszük kereke. El sem tudják képzelni, hogy ilyen állami vezetők létezhetnek. Vagy ha mégis, akkor médiamanipulációval, befolyásolással, ha kell puccsal, ha kell „Majdan” fegyveres akcióval, stb., a néppel ne tudnák leváltatni őket! Pedig van ilyen. Ez hívják most a Nyugat-i nemzeti politikában Magyar Modellnek!

Molnár Pál

Kép: parlament.hu