Megszégyenült a gyurcsányi garnitúra

Vereséget szenvedett a hazugságpolitika Magyarországon. Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvédnek, politikai publicistának tett föl kérdéseket a Présház.

– Ügyvéd úr, Márki-Zay Péter megbuktatta az ellenzéket – jelentette ki Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Az egykori hazafias pártot szétverő hazugságpolitikus úgy próbál menekülni a saját kudarca elől, hogy másra fogja a hibát. Mennyire lehet eredményes ez az infantilis próbálkozás?

– Nem ritkák a politikai színpadon a mentálisan sérült személyiségek. Különösen azok, akik mindig, mindenért másokat hibáztatnak és soha, semmiért nem érzik felelősnek magukat. Ez alapvetően a pszichopatákra jellemző, akik között sok tehetséges figura is van, de csak az emberek megtévesztésére használják a kivételes tehetségüket, ami viszont általában nem elég a sikerhez.

Hitler propaganda minisztere, Göbbels azt tartotta, hogy a propaganda lényege nem az, hogy igaz legyen, hanem az, hogy  elhiggyék. Ez azonban a  Göbbels legjobb tanítványának minősülő kommunistáknak sem és a jelenlegi un. neoliberálisoknak, Gyurcsányéknak, sem jött be és nem is fog.

A Gyurcsány vezette ellenzéki összefogás kudarcának alapvető oka, hogy lenézik a népet, sőt, ostoba, könnyen manipulálható masszának tekintik a választópolgárokat. Gőgösek, fölényeskedőek és hiányzik belőlük a közjó iránti elkötelezettség, a szolgálat, a jó értelembe vett alázat.

– Gyurcsányi menekülési kísérlet: „ha valaki nem elég bátor ahhoz, hogy nagyot álmodjon”, akkor erőtlennek, gyávának fog bizonyulni. Márpedig egy “erőtlent, gyávát nem bíznak meg azzal, hogy bármit is vezessen, különösen nem a hazát”. Azaz Gyurcsány is a saját kreálmányát, a márki-zay-i bábot próbálja felelőssé tenni az általa is hatalmas vereségnek minősített kudarcért. Mekkora az esélye annak, hogy továbbra is a hazugságrém maradjon a szélsőbal falkavezére?

– A nemzeti elkötelezettségű politikai tömörülésnek Orbán Viktor személyében olyan hazai és nemzetközileg elismert tehetséges politikai vezetője van, akivel a Gyurcsány vezette ellenzéki alakulat egyetlen politikusa sem veheti fel a versenyt. A szerencsétlen, mindenre alkalmatlan –  a ravasz, minden hájjal megkent Gyurcsány által a választási vereségért bűnbaknak szánt,  megszégyenülésre ítélt – M.Z.P pedig a bokájáig sem ért fel a politikai ellenfelének.


MTI/Kovács Tamás

A jakobinus – bolsevik – kommunista – neoliberális politikai alakulat ősrégi programja az, hogy „Vegyük el a másét”. Ezzel fel tudják korbácsolni a sok emberben  meglévő irigységet. Elszámították azonban most magukat, mert az elmúlt 12 évben a kormány politikájának eredményeként a magyar társadalomban megerősödött egy olyan jelentős tömeg, akiknek van mit féltenie, akiktől lenne mit elvenni, akik féltik a kemény munkával megszerzett javaikat, eredményeiket.

– Napóleon mondta: ha az ellenség hibát követ el, ne zavarjuk meg. Már az első napon megkezdődött a szélsőbal belső szétrepedése. A polgári politika hogyan lehet bölcs ebben a helyzetben?

– Az un. baloldal jelenleg is Gyurcsány F. foglya és az is marad, amíg ki nem izzadnak maguk közül egy olyan vezetőt, aki  elkötelezettje a magyar népnek, a közjó szolgálatának és legalább olyan politikai talentum , mint a nemzeti oldalon található néhány hatalmas munkabírású, kivételes tehetségű, fiatalon is már bizonyított képességű egyes vezetők.

magyarnemzet.hu

Addig azonban az ellenzéki tömörülésnek  nincs más lehetősége, akár együtt, akár külön-külön, mint a külföldi globalista birodalom törekvéseinek a szolgai kiszolgálása egy-egy helytartó poszti jutalom reményében. Ez egy nagyon dicstelen szerep, de úgy tűnik, hogy még ennek felismerésére sem képesek és büszkén vállalják akár a hazaárulás bélyeget is. A nemzeti oldalon állók nem nyugodhatnak meg az újabb 2/3-os választási győzelem eredményeként sem, tovább kell dolgozniuk a haza szuverenitásának, függetlenségének  megőrzése, a közjó szolgálatának elkötelezett védelme érdekében, mert Gyurcsányék bevallottan  soha nem fogják feladni az olyannyira áhított hatalomért folytatott küzdelmüket és az ördöggel (a globalista eszmeiségű EU és az USA urai) is összefognak. Az ördög pedig köztudottan nem alszik.

Molnár Pál

Címkép: MTI/Máthé Zoltán