Teflonbőr az ábrázaton

Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője arról beszélt, hogy Szeged környékén korábban több mint ezer hektárnyi földet “sikerült külföldiek kezére játszani”. Bánó Attila publicistának tett föl kérdéseket a Gondola képviseletében Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.


– Szerkesztő úr, a szélsőbaloldal, amikor kormányon volt, sok egyéb között a nemzeti repülőteret játszotta külföldi kézre. Miért politikai perverzió, ha éppen a szélsőbal bukkan fel napjainkban ilyen érveléssel?

– Részükről régi gyakorlat, hogy azzal vádolják az ellenfelüket, amit ők követnek el. A szóban forgó hölgy olyan politikai közegben mozog, ahol alapvető követelmény a „teflonbőr” megléte és növesztése az ábrázaton. A balliberális politikusoknak nagy szükségük van erre, mert nem könnyű a jóhiszemű választók megtévesztése. Dobrev Klára előszeretettel szónokol például az Európai Egyesült Államok nagyszerűségéről, holott orbitális hazugság azt állítani, hogy az efféle globalista célok érdekében állnak a nemzetállamok polgárainak. Dobrev Klára régóta kampányol ezzel az ostobasággal, pedig egy kisiskolás számára is világos, hogy itt a nemzetállamok gyengítéséről van szó, s ehhez a nemzeti közösségek és a családok szétzilálására van szükség.

A Dobrev félék törekvéseinek legnagyobb ellenfele az a hármas egység, amit az Isten, Haza, Család szóösszetétellel szoktunk kifejezni.

A teljes anyag.

Kép: Fejmagasságban – borsonline