Az Orbán-kormány már unalmas?

A nemzeti kormány hiába állja a sarat 14 éve a globalista birodalmi gőg furmányos ellenszelében? Hiába törekszik a lakosságot megvédeni a nemzetközi tőke kormányt buktató ármánykodása ellen rezsicsökkentésekkel, ársapkákkal, multi cégek különadóztatásával, stb.? Mindig akad néhány százezer örök elégedetlen, akik csak arra várnak, hogy felbukkanjon végre a semmiből egy önjelölt néptribun, aki mindenkinek szabadságot, demokráciát, igazságot, jólétet ígér, a jelenlegi „diktatúra és nyomor” helyett.

Akadt is mindig új és újabb önjelölt népvezér, aki azt szónokolja, amit  az unatkozó, érdekes eseményekre, jó kis balhéra vágyó fiatalok, a sikertelennek vélt, vagy valós életének megkeseredett, megsavanyodott  léte miatt, vagy egyszerűen csak sodródva az eseményekkel, újdonságra vágyva összeverődött tömeg hallani szeretne.

Most azonban más a helyzet, mert a globalista birodalmi gazdáknak lett elegük a Gyurcsány  uralta Orbán-ellenes ellenzék sikertelenségéből. Nem akarnak több dollármilliárdot áldozni az ellenzékiségben lubickoló, abból remekül megélő, jóllakott, tehetségtelen, hiteltelen, sikertelen lúzereknek. Jöjjön a ’22-ben csalódást okozott, mentálisan sérült MZP helyett egy új éhes, de hitelesebbnek tűnő, a másik oldalról átpártolt, „Geréb-lelkű” egykori  NER lovag, aki végre kilépve a sikeres felesége árnyékából, a zselézett hajával, a feltűrt zakógallérjával és tegeződő szónoki stílusával a politika közepére játszhatja magát. Egyelőre remek kilátásokkal indult a váltás. Kiderült, hogy az újabb reménység, ez a tőről metszett piperkőc belvárosi zsúrfiú, még First class Gyurcsánynál is gátlástalanabb, cinikusabb, nagyra vágyóbb. 

Megrészegíti a meghirdetett utcai demonstrációira összegyűlt tömeg nagysága, amiből arra következtethet, hogy még demokratikus választáson is nyerhet. Pedig egyelőre reálisan csupán ennyi, hogy kb. két-háromszázezer fős hallgatósága van. Mi ez a nemzeti kormány stabil három millió feletti szavazóbázisához, a „csendes többséghez” képest?! Arról nem is szólva, hogy politikai képességben Orbán Viktor miniszterelnöknek  a bokájáig sem ér fel.

De a nagymellényű új titán nem számol azzal sem, hogy Gyurcsány táborából toborozta a hallgatóságát, ezt a százezres nagyságrendű tömeget. Vélhetően nincs tudatában annak, hogy a DK nagy tapasztalatú, dörzsölt vezére nem tűri, hogy bárki is  veszélyeztesse a vezérszerepét, mert az ilyen trónkövetelőket, az eddigi próbálkozókhoz hasonlóan, megeszi reggelire. 

Nagy szüksége lesz az új „messiásnak” a Globalista Birodalom dollármilliárdjaira, még a nemzeti kormány megdöntésének reményéhez is, de tapasztalatból tudjuk, hogy a pénz ehhez kevés. Kellene még más is, ami viszont ezeknek az ellenzéki régi és új trónkövetelőknek nincsen. Hazaszeretetnek hívják ezt a mást, amitől pl. a jelenleg regnáló német alkancellárnak – bevallása szerint – hányingere van.

Nekünk pedig attól van hányingerünk, hogy a gyermekeinek anyját hosszú évekig alázó szélsőséges figura a következő hisztériakeltését Anyák napjára hirdette meg.

Budapest. 2024. április 7.  

                                                                                                                          Dr. Somogyi János