A dollárbaloldal hátba döfte a magyarokat

Szászfalvi László (KDNP), a térség országgyűlési képviselője a csurgói nemzeti konzultációs fórumon azt hangoztatta, hogy “a veszélyek, a nagy kihívások korát éljük”. Őt kérdezte a Gondola képviseletében Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.

– Képviselő úr, a koronavírus-járvány után, az orosz-ukrán háború időszakában, gazdasági nehézségek közepette felerősödtek a magyar szuverenitást megkérdőjelező “brüsszeli és környékbeli” próbálkozások. Brüsszel és környéke tele van korrupt politikusokkal, a belga hatóság nyomoz. Hogyan védekezhetünk magas politikusi pozícióban lévő bűnözők ellen?

– Elsősorban azzal, hogy továbbra is azon dolgozunk, hogy Magyarország egy erős ország legyen, hogy jó államot építsünk. Ennek számos szép eredménye van már az elmúlt 13 esztendő alatt. Megteremtettük a munkaalapú gazdaságot, egymillió új munkahely jött létre, erős családtámogatási rendszert hoztunk létre, ami a jövőt és a magyar megmaradást jelenti. Az idősekről, a nyugdíjasokról tisztességesen gondoskodunk most már nem csak szavakban, hanem anyagiakban egyaránt. Európában egyedülálló módon olyan rezsicsökkentési programot vezettünk be, amely páratlan és ezzel elértük azt, hogy az Európai Unióban Magyarországon a legolcsóbbak a lakossági rezsidíjak.

Az elmúlt időszakban újra egyesítettük a nemzetet. A védekezésünk egy proaktív védekezés: erős, összetartó nemzeti egységet építünk. Talán még azt is fontos megjegyeznünk, hogy mindezeket az eredményeket úgy értük el, hogy ismét él és virágzik Magyarországon a konzervatív politika. Az elmúlt 13 évben bebizonyítottuk azt, hogy konzervatív, keresztény és nemzeti értékeket képviselve fejlődő gazdaságot, élhető országot és reményteljes nemzeti jövőképet lehet teremteni!

A teljes anyag.

Kép: MTI/Máthé Zoltán