Erőszakos migránsbűnözők a déli határon

Kiemelt kockázatot jelent egy olyan bűnözői kör megjelenése, amelynek tagjai gátlástalanok és nyíltan vállalják az erőszakot. A szóban forgó csoportok olyan magatartásformát hoztak otthonról magukkal, amely szerint az ellenséges katona megtámadása és legyőzése dicsőséget jelent – tudjuk meg a migrációról szóló titkosszolgálati jelentésből. Bánó Attila publicistának tett föl kérdéseket a Gondola képviseletében Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.

– Szerkesztő úr, mi, magyarok már 2015-ben tudtuk, hogy katonai megszállást hajtanak végre az akkor „háborús menekülteknek” hazudott, katonai rendben menetelő, civilbe öltöztetett harcosok. A nyugat-európai szélsőség azonban willkommen-t mondott. Ma már egyértelmű a katonai jelleg, a hatalommal rendelkező körök azonban továbbra is erőltetik az inváziót. Rögzíthetjük-e és miért, hogy néhol köztörvényes bűnözők vannak döntési pozícióban?

– Régóta sejtjük, hogy a határ menti erőszakos cselekményeket efféle kétes alakok irányítják. Erről most kétség nélkül megbizonyosodhattunk, amióta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, a nemzetbiztonsági bizottság tagja kezdeményezésére feloldották annak a nemzetbiztonsági jelentésnek a titkosítását, amely az illegális migráció és a terrorizmus szoros összefüggéséről szól. A normálisan gondolkodó magyar polgárok régóta figyelik dühödt elkeseredéssel az illegális migrációval kapcsolatos ostoba brüsszeli politikai magatartást.

Az embereknek egyre inkább elegük van a nyitott társadalom ideológiája előtt hajbókoló balliberális elvakultságból, amely erőszakkal próbálja ráerőltetni a nemzetállamokra a Soros György által támogatott elmeszüleményt. Ez a korrupcióval terhelt politikai vezetés összejátszik azokkal a bűnözőkkel, akik hatalmas hasznot zsebelnek be az illegális migráció szervezéséből. Igen, Európát részben ma olyan emberek irányítják, akik maguk is bűnözők, csak a bűntetteiket jóval magasabb szinteken követik el, mint embercsempész kollegáik.

A teljes anyag.

Kép: police