Csodálkoznak, vagy nem is!?

A globalisták által generált háborús konfliktusok alakulásán a globalista urak most mintha csodálkoznának, vagy  legalább is úgy tesznek.  Pedig bizonyára tisztában vannak azzal, hogy nem történik más,  csupán az ördögi tervük (Európa nemzetállamainak leigázása) szemmel látható, gyakorlati megvalósulásának jelei mutatkoznak meg egyre nyilvánvalóbban.  A Globalista Birodalom célja (a Világ újrafelosztása, a világkormányuk létrehozása) az Európai Unió, mint Európa sírásója, segítségével, rohamléptekben halad.

Az Globalista Birodalom erőszakos nyomulásának  ellensúlyozására már  izmosodik a vélhető ellenpólust  képező szuverén nemzetállamok szövetsége is (BRICS). Így vélhetően ez a két csoportosulás fogja meghatározni alakuló új világrend erőviszonyait.

A jelenlegi törvényes magyar kormány a szuverén nemzetállamot építi, de a Globalista Birodalom felségterületén terül el, ami antagonisztikus ellentétet, örökös harcot eredményez. Ezért kiátkozott, „fekete bárány”, Orbán Viktor miniszterelnökünk a jelenleg hivatalos  Washingtonban és az EU központ Brüsszelben. Mert Orbán Viktor már világosan ki is mondja, hogy a magyarok  nem akarnak a Globalista Birodalom alattvalónak bedarált csatlós népe lenni.

A helyzetünk nem egyszerű. Európa nyugati felét elnyeli, vagy már el is nyelte a Globalista Birodalom, formálisan kimondva még nem, de a gyakorlatban nagyon is létező,  szörny alakulata. Kelet-Közép-Európa népei még megmenekülhetnek a Globalista Birodalom alávetettségétől, ha összefognak és nemzetállamokként  egymással szövetségre lépnek. Ha nem ezt teszik, akkor külön-külön megeszi őket a Globalista Birodalom.

A formálódó új világrendben kialakulóban van a Globalista Birodalom egyre izmosodó ellenpólusa,  a BRICS nevű országok csoportjához  tartozó nemzetállamok szövetsége, Kína, Oroszország, India, Brazília, Dél-Afrika vezetésével és egyre több csatlakozó országgal. De számunkra, magyarok számára nagyon fontos az egykori szovjet tagországok ásványkincsekben is rendkívül gazdag országainak  barátsága is, ami szemmel láthatóan kedvező fogadtatású.

Magyarország   EU- és NATO-tagként  kitüntető figyelmet kap a Világban és egy valós híd szerepét tölthetné be a Globalista Birodalom és a Világ többi része között, de ez ellen a  globalisták kézzel-lábbal tiltakoznak. A globalisták ma még nem együttélni akarnak a szuverén nemzetállamokkal (pl. a BRICS-szel), hanem azokat is inkább bedarálnák a Birodalomba, de legalábbis  elszigetelnék őket a már  alattvaló, vagy alattvalónak szánt nemzetektől.

Ebben a jelenlegi világhelyzetben a magyar nemzeti kormány felelőssége hatalmas.  Vagy még ennél is nagyobb. A magyarság léte a tét. Most csak a bethleni okos politikai stratégia segíthet, miszerint „Mindent meg KELL tenni a hazáért, amit lehet, de nem lehet mindent megtenni, amit KELLENE.” Csak így őrizhető meg a magyar nemzet megmaradása magyarnak. Amíg a jelenlegi nemzeti kormány vezeti az országot, Orbán Viktorral az élén, erre reális esélye van a harcedzett, ezeregyszáz éve európai magyarságnak. 

Budapest, 2023. november 11.

Dr. Somogyi János

Kép: wikipedia