Tudsz úszni? Nem. És ha megfizetem?!

Az egykori láthatatlan Háttérhatalom már nem is olyan láthatatlan. A Globalista Birodalom már létező valóság, ha formálisan nincs is így megnevezve, nem létezik ilyen szervezet. A nemzetközi pénztőke dollármilliárdosai, a multinacionális világcégek dollármilliárdosai, a globalista politikai hatalmasságok összefonódásának hálózata, a Klaus Schwab vezérelte Világgazdasági Fórum, az amerikai központi bank (FED) vezérkara, a Bilderberg-csoport irányítói nagyon is létező és látható személyek, akik maximálisan markukban tartják az ún. nyugati civilizációhoz tartozó világrész eseményeit. 

Legnagyobb sajnálatunkra különös figyelmet szentelnek Európának.

Európa nyugati felével úgy tűnik már elég könnyen elbántak. A Kelet-Közép Európai régió keményebb dió, de a legutóbbi lengyel választási eredmények éltetik még a globalista reményt.

Nálunk egyelőre beletört a bicskájuk a kurucos magyarok ellenállásába, a nemzeti kormány, Orbán Viktor és kiváló csapata, hazájuk iránti rendíthetetlen elkötelezettségébe.  Már csak a magyar fiatal nemzedék erkölcsi és politikai megrontásában reménykednek a globalista világerő pénzmágnásai. Öntik is a pénzt számolatlanul a nagy rafinériával kiötlött, fantáziadús elnevezésű „civil” társaságoknak. Gőzerővel folyik az agymosás, elsősorban a gondosan felügyelt (cenzúrázott) online térben, de folyamatosak az utcai hőbörgős performanszok, cirkuszok, amelyeknek az anyagi költségeire valahonnan (?) mindig van fedezet.

Beleértve a résztvevő szereplők dotálását is.

De ez csak a kezdet. 

Mi lesz itt még a jövő évi EU-s választásokig?! Elég rosszul élnek már az egykori jóléti államban vegetáló nyugat-európai polgárok ahhoz, hogy végre megjöjjön az eszük és felismerjék, hogy az ájtatatoskodó (jóemberkedő) maguk fölé emelt sorsrontóik Európa sírásói.  Vagy már annyira elgyávultak, hogy a szavazófülke magányában sincs bátorságuk a szívükre és az eszükre hallgatva a hazájukra, Európára szavazva behúzni az x-et? Vagy a velejéig korrupt és gátlástalan jelenlegi EU-vezérkar úgyis elcsalja a választásokat?

Akármi is lesz a jövő évi EU-s választás eredménye, kérdés, hogy egyáltalán megreformálható-e még ez a jelenlegi formájában létező  Európai Unió?

Amelynek vezetőihez képest az egykori Szovjetunió bolsevik cézárai sötétben tapogatózó amatőrök voltak.

A szovjet elnyomást átélt, elviselő, azon megedződött Kelet-Közép-Európa népei még megmenekülhetnek a globalista diktatúrától, ha összefognak, és nem menetelnek együtt az agonizáló Nyugat-Európával a rabszolga sorsba.

Az Emberiség történelme örök körforgás, aminek sosem lesz vége, mert a Mindenható nem engedi meg, hogy vége legyen. Várhatóan a jelen változó, válságos helyzetben is megmaradunk, de egy időre a globalista diktatúra teret nyerhet a világunkban. Azután majd elbukik, mert az emberi természettel ellentétes a diktatúra elviselése, és ismét győz a normalitás, ez emberhez méltó élet.

Voltak, vannak, lesznek mindig szerencsések, akik egész életük során olyan korszakban, olyan országban élhetik le a teljes életüket, ahol normálisan, tisztességesen működő társadalom adatott a számukra. De ez csak ritka ajándéka az életnek.

Irigylésre méltók a mai magyar ellenzéki megélhetési politikusok, a soha, semmiért sem felelős, mindig siránkozó, de egyre önteltebb Karácsony Gergelytől kezdve a mindenben kudarcot valló, de ebből semmit észre sem vevő Márki-Zay Péteren át az Országgyűlés méltóságát rendszeresen meggyalázó, az amerikai kiképzéstől rendíthetetlenül magabiztos Szabó Tímeáig. (Bocs’ hogy nem említettem a tenyérbe mászó modorú Tordai Bencét, Varjú Lászlót, Vadai Ágnest és sok-sok társát.) Ők búsás fizetést kapnak a magyar adófizetőktől, de  vannak olyan képviselő társaik is, akik ezen felül az ostoba  nyugati támogatóktól a legális magyar nemzeti kormány megdöntése céljából végzett működésükért júdáspénzt is kapnak. 

Minden globalista dollár kidobott pénz.

Hiszen ezek az ellenzéki politikusok és az általuk irányított „civil” politikai hőbörgők soha sem tudják megbuktatni a magyar nemzeti kormányt.  A globalista pénzmágnásoknak több a pénzük, mint az eszük.

És valószínűleg nem ismerik az egykori népszerű viccet, miszerint  „Tudsz úszni? Nem. És ha megfizetem?!”

                                                                                                           Dr. Somogyi János