Az ügynökbaloldal tündöklése és bukása

Nálunk a baloldalon már minden –  ideértve a parlamenti  pártokat is – politikai életben szerepet játszó személy, vagy szervezet CIVIL.  (Talán csak  P. –Trágár- Lili a kivétel, mert ő tőről metszett „politikus”).

A többiek zsoldos civilek, de nevezhetjük ügynökbaloldalnak is őket.

Civillé tette őket a globalista világelit, amely kénytelen volt rádöbbeni, hogy a baloldali ügynökeik nemcsak politikusnak, de ügynöknek is alkalmatlan amatőrök.

Miután belátták, hogy a tehetségtelen, mindenre közéleti tevékenységre (vannak, akik minden egyébre is, pl. Karácsony G.-től Márki-Zay P.-ig ) alkalmatlan ellenzéki megélhetési politikusoktól nem remélhetik a nemzeti kormány demokratikus választáson való legyőzését, taktikát és stratégiát váltanak.  Most következik a magyar társadalom szövetének megbontási kísérlete, változatlanul a törvényes nemzeti kormány politikai megbuktatása, vagy akár fegyveres puccsal való megdöntése.

Mindenekelőtt a politikában járatlan, romlatlan ifjúság megrontásától várják a régóta áhított sikert. Agymosással, a hagyományos értékek relativizálásával, hogy a kamaszok, bakfisok ne igazodjanak el a jó és a rossz között, sőt még a nemi identitásuk is megkérdőjeleződjön. A módszereikben nem válogatnak és tudják, hogy a fiatalok manapság az online térben nagyon-nagyon sok időt töltenek, ahol viszont a globalista multik uralkodnak. Ezen a terepen pedig még a hóembert is meg tudják szédíteni.

A hagyományos pártok jövője leáldozóban. Most az online térben agymosott ifjúság „civil” szervezetté maszkírozott szerveződései következnek. Most a háttérből irányított „civilek” (manapság NGO-k, de találhatnak egyéb formákat is) következnek, akiket talán nem is kell majd hagyományos választásokkal kormányra juttatni. Majd a butuska nép helyett a nem létező Háttér Hatalom megtalálja a módját, hogyan juttassa  kormányra (sőt nem is kell annyi kormány, elég egy is: a Világkormány) a „civileket”.  Ehhez kell a baloldali ügynökök hálózata, amely jelen van az egész nyugati politikában Európától Amerikáig. Jelenleg szárnyal az ügynöki politizálás az egész „nyugati civilizációban”. Ezzel lehet kormányokat buktatni, demokráciákat megcsúfolni, diktatúrákat dicsőíteni. Napjainkban tündököl az ügynöki politizálás. De ha nem lesz eredményes, akkor következik a nyers erőszak. Ez folyik most Ukrajnában.

Magyarországon még az „ügynökbaloldal” projekt van napirenden. De jöhet még a fegyveres puccs is. Volt már rá példa a történelmünkben. Nem is olyan régen.

Hogyan tudjuk az „ügynöki projekt” sikerét megakadályozni, vagy a fegyveres puccsot elkerülni?

Az „ügynöki projekt” sikerét az Orbán Viktor vezette nemzeti kormány ki fogja tudni védeni. Megtalálja ennek a módját, hiszen már évek óta ezen dolgozik. Fáradhatatlanul szervezi a még szabad világ országainak közösségé alakítását, amely  ki tudja védeni a világuralomra törő globalista imperialisták aljas, sunyi, alattomos támadását. A győzelmünkben hinni lehet, sőt kell, hiszen mi 6-7 milliárdan vagyunk, szemben a globalisták uralta kb. 1,5 milliárddal.  Sokkal többen vagyunk és sokkal erősebbek vagyunk. Gazdaságilag és katonailag is, de erkölcsileg és józanságban is.

Vagyis sem az „ügynökbaloldal”, sem a fegyveres puccs nem győzheti le a magyarok demokráciáját, mert minden látszat ellenére a Világban a magyarok igazsága van többségben. Hiszen az nem csak a mi igazságunk, hanem a normális ember, a normalitás igazsága, az Isten igazsága is.

De ne menjünk ennyire előre. A Világ nem a nyugati globalista pénztőke uraiból áll. Sőt… A nap Keleten kel és Nyugaton nyugszik. Az elbizakodott, öntelt nyugati dollármilliárdosok  azt hiszik, hogy a Világ urai lehetnek, vagy már most is majdnem azok. Nagyon és nagyot   tévednek, mert nem azok és SOHA nem is lesznek a Világ urai. A Világnak  eddig sem volt ura és ezután sem lesz. Senki sem. Illetve csak egyvalaki: a Mindenható Isten.

Budapest, 2023. szeptember 18.

Dr. Somogyi János