A globalista agymosás sikeres volt Nyugaton

Magyarországon továbbra is fennáll az európai értékek szisztematikus megsértésének veszélye − jelentette ki Vera Jourová, az Európai Bizottság átláthatóságért és értékekért felelős tagja Brüsszelben. Bánó Attila publicistát, történelmi ismeretterjesztő könyvek íróját kérdezte a Gondola.

– Szerkesztő úr, egy cseh politikust hosszú ideig vizsgálati fogságban tartotta hazájának rendőrsége köztörvényes bűncselekmények gyanújával. Az ügyek tisztázása nélkül váratlanul szabadon engedték. Az illető hazánkat „az európai értékek szisztematikus megsértésének veszélye” címén próbálja nyomás alá helyezni. Hogyan süllyedhetett ennyire mélyre az Európai Unió?

– Az elmúlt években hozzá kellett szoknunk, hogy olyan uniós tisztségviselők támadják hazánkat, akik saját személyüket illetően korántsem feddhetetlenek, vagyis semmiféle erkölcsi alapjuk sincs az ítélkezéshez. Jourová a magyarellenes balliberális politikusok sorába illeszkedik. Abba a társaságba, amelyben a Judith Sargentini, a Guy Verhofstadt vagy a Manfred Weber féle, velünk szemben elfogult, rosszindulatú figurák találhatók. Ennek a vonulatnak számos tagja érintett különféle törvénytelen, igen gyakran súlyos korrupciós ügyekben.

Elég, ha a szocialista Eva Kaili nevéhez kötődő elképesztő botrányt említem, amely éppen mostanában vesz új fordulatot azzal, hogy a főszereplők – hála a nyugat-európai balliberális dominanciának – kezdik megúszni a jogos büntetéseket.

A teljes anyag.

Kép: elte