A brüsszeli Nagy Testvér fantomokat keres

Tévhiteket és méltatlan támadásokat fogalmazott meg Magyarországgal és a magyar kormánnyal szemben az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának delegációja, amely kedden folytatott tárgyalást az országgyűlési bizottságok képviselőivel. Vejkey Imre, az Országgyűlés Igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke szerint azzal kapcsolatban is kaptak támadásokat, hogy a sajtó milyen kérdéseket tesz fel az Európai Parlament képviselőinek. Őt kérte interjúra a Gondola képviseletében Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.

– Elnök úr, ha egy, a sajtószabadságért lármázó idegen politikus itthoni parlamenti képviselőket ró meg azért, mert neki nem tetsző kérdéseket kap az itteni sajtótól, akkor ez miért juttatja eszünkbe az 1990 előtt Kreml dohosságát?

– Az Igazságügyi bizottság elnökeként évek óta az Európai Uniós kettős mércével szembesülök, továbbá azzal, hogy Brüsszel és Strasbuorg legkülönbözőbb intézményei egyre durvább koncepciós eljárásokat folytatnak Hazánkkal szemben! Mindennek pedig az az oka, hogy Magyarország elutasítja az illegális migrációt, a gendert és a háborút! Ezért politikailag nyomást gyakorolnak ránk!


Ők, a kereszténység helyébe egy globális világrendeletet akarnak erőszakkal léptetni, mely hasonló a világ régebbi kommunista kísérleteihez! Ez egyfajta globális forradalmat jelent, melyben nem csak a társadalom értékrendszerét, hanem annak teljes struktúráját is ki akarják forgatni a rendes kerékvágásából! Mindezt megtévesztő és álságos módon teszik, egy „jobb világ” eszméjének a hirdetésével, éppúgy, mint ahogy azt a rendszerváltás előtt a „Nagy Testvér” tette!

A teljes interjú.