Véleményterror célpontja lett a kapusedző

A berlini Hertha klub vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta a klub híveit, hogy a Magyar Nemzetnek adott nyilatkozata miatt azonnali hatállyal menesztik Petry Zsoltot, a csapat kapusedzőjét. Kiszelly Zoltán politológust, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatóját kérdezte a Gondola képviseletében Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.

– Igazgató úr, a német sajtó azt füllentette, hogy Petry Zsolt bírálta Gulácsi Pétert, illetve homofób megnyilatkozást tett. Egyik sem igaz: Petry nem bírálta a világklasszis magyar kapust, és egyáltalán nem tett homofób megnyilatkozást. Ugyanakkor keményen kritizálta az EU-t a migránspolitika miatt. A német propagandának miért kellett hazudnia?

– Németországban a társadalom szigorú és körmönfont ellenőrzése zajlik. Már közel négyezer cég fogadta el a “Sokszínűségi Chartát”, ami az uralkodó globalista ideológia gyűjteménye. Innentől kezdve bárkit, aki nem osztja ezeket az értékeket, például a gender ideológiát, el lehet bocsátani az állásából, vagy ha a cége nem bocstája el, akkor a céget lehet emiatt pellengére állítanii.

A teljes interjú