Az EU veszélyezteti a keresztény kultúrát

Az Európai Unió bevándorláspolitikája veszélyezteti a keresztény kultúrát és életmódot.  Ez a bevándorláspolitika óriási károkat okoz szerte a világban a keresztény közösségek számára. Jelenleg a keresztény a legüldözöttebb közösség a világon, az üldöztetés több mint 340 millió embert érint.

Magyarországnak megvan az egyértelmű válasza a migrációra: segíteni kell a bajba jutott embereknek, nemzeteknek, de a segítséget kell helybe vinni. A magyar kabinet a Hungary Helps Programon keresztül templomok, épületek, kórházak, iskolák, szociális intézmények felújításával vagy építésével több százezer ember helyben maradását szolgálta.

“Az a bevándorláspolitika, amelyet Európa sok-sok országa, leginkább baloldali kormányai követnek, súlyos következményekkel járnak, hiszen azt a keresztény kultúrát, életmódot, amelyet itt Európában élünk, veszélyeztetik” – mondta Soltész Miklós a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán a magyar kormány oldalán közzétett videóban.

MTI

Kép: wikipedia