Polgárháború után - megbékélés

A Femen szélsőséges feminista mozgalom aktivistái zavartak meg egy Franco-tábornokot dicsőítő felvonulást Madridban vasárnap. Extrém szöveget írt a nőjogi szervezet három provokátora mezítelen felsőtestére, így tiltakozva az ellen, hogy Spanyolországban törvényesen lehet a néhai diktátort éltető rendezvényt tartani. A rendőrség azonnal közbelépett. Korábban vörös színű békegalambot festett Franco-tábornok (1892-1975) sírjára egy szélsőbaloldali spanyol provokátor a Madrid melletti Elesettek Völgyének bazilikájában. Salamon Konrád történész professzornak tett föl kérdéseket a Présház.

Leroggyant bástya - Nándorfehérvár elesett

„A Szent Korona és Boldogasszony Szűz Mária országában - Állásfoglalás a Magyar Nemzet hiteles történelmét, a magyar nemzeti öntudatot megerősítő történelmi játék- és dokumentumfilmek készítéséér” – ezzel a címmel nyújtottak be petíciót a széles nyilvánossághoz neves magyar filmesek, köztük Puszt Tibor Szkíta Aranyszarvas-díjas filmrendező. Neki tett föl kérdéseket a Présház.

Leroggyant bástya - Nándorfehérvár elesett

„A Szent Korona és Boldogasszony Szűz Mária országában - Állásfoglalás a Magyar Nemzet hiteles történelmét, a magyar nemzeti öntudatot megerősítő történelmi játék- és dokumentumfilmek készítéséér” – ezzel a címmel nyújtottak be petíciót a széles nyilvánossághoz neves magyar filmesek, köztük Puszt Tibor Szkíta Aranyszarvas-díjas filmrendező. Neki tett föl kérdéseket a Présház.

© 2019 PrésHáz

Please publish modules in offcanvas position.