Hamis a globalista háborús héják narratívája

Hazug az orosz-ukrán háborúról harsogó Globalista Birodalmi (benne a NATO és az EU vezérkara) alapvetés. Mit is állítanak? 1./ Oroszország nem győzhet az Ukrajna elleni háborúban. 2./ Ha Oroszország nyerne a háborúban, akkor megtámadna további európai országokat is, sőt egyfajta kisgömböcként bekebelezné egész Európát.

Egyik állítás sem igaz, mert 1./ Oroszország már régen nem Ukrajnával háborúzik, hanem a globalista birodalmi imperialistákkal, akik sunyi módon ukrán emberek milliói életének gátlástalan feláldozásával, az ukrajnai természeti kincsek megszerzése érdekében Ukrajna területét háborús homokozóként  használják.  A világuralmi törekvéseik célja érdekében akarják Oroszországot kivéreztetni, egyben Kínát is meggyengíteni. Ennek érdekében akár hosszú évekig is fenntartanák a háborús állapotot Európában. 2./ Oroszország lényegében már megnyerte ezt az ukrajnai háborút, hiszen elérte a célját azzal, hogy az Ukrán területen élő 7 milliónyi orosz nemzeti kisebbség által lakott területeket elfoglalta és orosz fennhatóság alá vonta. Továbbá Ukrajnában a NATO csapatokat az orosz államhatártól  távol tartotja. Csakhogy ebbe a Globalista Héják nem nyugszanak bele. Ilyen egyszerű ennek a jelen nyugati háborús hisztériának az oka. A háború Oroszország legyőzéséig való folytatásának szajkózása.

Mindenki előtt egyértelmű, hogy Oroszország már régen nem Ukrajnával áll háborúban, hanem a globalista birodalom imperialista törekvésű háborús héjáinak irányításával működő birodalmi Amerikával. Oroszország katonailag akár 48 óra alatt döntésre vihetné a háborút Ukrajnával, olyan csapást mérhetne az ukrán csapatokra, ami minden ellenállást megbénítana. De Oroszországnak nem ez a célja. Oroszország az ukrajnai 7 milliós orosz nemzetiségű kisebbségek jogegyenlőségét akarja biztosítani akár egyfajta teljes körű autonómia formájában, akár a területek orosz fennhatóság alá vonásának megtartásával, valamint NATO csapatok ukrajnai állomásozásának az elkerülésével.

Mi várható akkor mindezek ismeretében az orosz – ukrán háború kimenetelét illetően?

Mindenekelőtt leszögezhetjük, hogy az ukrán emberek, az ukrán nép sorsa, Ukrajna állami léte valójában senkit sem érdekel. (Az oroszokat még leginkább, a nemzeti kisebbségük érintettsége okán). A Globalista Birodalom urait, a NATO és az EU vezetőivel egyetemben, teljesen hidegen hagyja, hogy az ukránok milliói halnak meg a számukra érdektelen háborúban és milliók válnak földönfutóvá. Soha nem is szokták ezt a körülményt szóba hozni. A béke szó hiányzik is a szótárukból.

(Az „igazságos békét” esetenként szóbahozzák, de az náluk azt jelenti, hogy legyőzik, megsemmisítik Oroszországot.) A globalista háborús héják győzni akarnak Ukrajnában. Mindenáron. Legyőzni Oroszországot (és persze Kínát is) és ennek érdekében feláldoznák az egész ukrán népet, sőt egész Európát, de ha kell, akár a fél világot is.

Mit tehet ennek elkerülése, megakadályozása érdekében a világ normálisan gondolkodó többsége,  amely nem akar permanens háborút Európában, a civilizált világban?

Például azt, amit Magyarország felelős államférfi, miniszterelnöke tesz. Világpolitikát csinálva szervezi a békét, közvetít a globalista és a szuverenista erők vezetői között. Félreveri a harangot, összefogja Európában a normalitásban, szabad hazában gondolkodókat, az Emberiség megmaradása, fennmaradása érdekében. Közvetít a Világ atomhatalmai között, pl. eléri – amit már régóta nagyon sokat vártunk -, hogy Kína  is megszólaljon végre ebben a nyugati háborús hisztériában és „hátrébb az agarakkal”-t mondjon a globalista birodalmi világuralmi vágyaknak, álmoknak.

Egyelőre ennyi. De József Attilával szólva: Ez a mi munkánk: és nem is kevés.

 

Budapest, 2024. július 10.

Dr. Somogyi János