„A magyar név megint szép lesz…”

Történelmi időket élünk. Már megint. 1848-ban a lánglelkű költőnk írta a Nemzeti dalban forradalmi álmát a magyarság felemelkedéséről. Később, 1989-ben, a magyarság történelmi fordulatának újabb hajnalán, egy Petőfi korú lánglelkű ifjú politikus álmodott merészet, amikor az ’56-os forradalom politikai vezetői kivégzésének újratemetésén mondott beszédében a még regnáló állampárt, az MSZMP, vezetőinek felelősségét tette szóvá a magyar fiatalság jövőjének eltemetéséért.

Sőt, a még mindig a hazánk földjét taposó megszálló szovjet csapatok kivonását követelte. A beszéd miatt, felelőtlenséget, világbotrányt emlegettek az akkori magyar kommunista vezetők és médiájuk.


Igen, Orbán Viktornak hívták ezt az 1989-es ifjú szónokot.

Hasonló a helyzet ma is. De most nemcsak a magyar szabadság, a magyarság léte a tét, hanem már egész Európáért kell a mára hatalmas tudású, tapasztalatú államférfivá érett Orbán Viktornak szót emelnie. És ma is hasonlóan reagálnak napjaink globalista, liberális, szocialista, zöld, sőt keresztény mezben feszítő, de ugyancsak kommunistái. Akkor az agonizáló szovjet birodalom és hazai ügynök-csicskásai voltak a magyarok ellenségei, ma az agonizáló Nyugat, a világuralomról ábrándozó globalista birodalom és ügynök-csicskásai már egész Európa ellenségei.

És ismét a magyarokon a sor, hogy segítsenek. Magukon, Európán és talán még a Világon is. De nem vagyunk most sem egyedül, sőt a többség velünk érez, ugyanazt akarja. Csak nehezen találjuk az egymáshoz vezető utat. Az egymásra találásban viszont a magyarok, Orbán Viktor, a kovász.

A Globalista Birodalom előretolt helyőrsége az Európai Unió. Az Unió soros elnökségét most éppen félévig Magyarország adja. Kitűnő időzítés a magyar-cseh-osztrák nemzeti pártok kezdeményezése az EU Parlamentjében egy Patrióta frakció létrehozására, amelyhez bátran csatlakozhatnak a szuverén nemzetben gondolkodó eu-s tagállami pártok. Megnyílik az esély a már eltervezett globalista birodalmi ügynök-csicska eu-s vezetők hatalomra jutásának elkerülésére és Európa sírját tovább ásó tevékenységüknek megakadályozására. Sőt, talán a világháború mámorában tobzódó vezetők észhez térítésére.

Sikerülni fog ez a frakcióalakítási kísérlet, ez a tervezett győzelem?

Akár igen, akár nem, de meg kell próbálni és Orbánék megpróbálják. Ha az Európai Parlamentben a patrióták frakciója meg fog alakulni és a legerősebb ellenzéki frakcióvá válik, az már siker lesz. Ha novemberben az USA elnöke Trump lesz, az nagyon sokat segíthet.

És ha nem?

Ha az EU Parlamentben továbbra is a globalista ügynök-csicska kommandó hozza a döntéseket? Ha Trump nem nyer, mert pl. elcsalják a választást, vagy fel sem teszik a szavazólapra?

Vagy, ha az őrült globalista vezérek nem is várnak novemberig, hanem még előtte kirobbantják a világháborút?

(Beszélik, hogy egy európai NATO-tagország ellen atomtámadást intéznének, amivel Oroszországot vádolják majd meg, casus bellit szolgáltatva ezzel Oroszország elleni atomháborúra).

Nem hiszek a kiagyalt tragikus végű forgatókönyvekben.

Nem azért, mert a globalista világuralomra törő őrültek józan eszében bízok.
Nem azért, mert Trump elnökké választása esetén biztos vagyok az orosz-ukrán háború azonnali befejezésére tett ígéretének betartásában.

Nem azért, mert Oroszország és szövetségeseinek a globalistákat elrettentő katonai erejében annyira biztos lennék.

De hiszek, mert hinnünk kell, az Emberiség megmaradását igazoló több ezer éves történelemben.

Mert hiszek a Mindenható Jóistennek a szeretetében, ami nem engedi meg az Emberiség öngyilkosságát, (a magyarság elpusztítását).

Budapest, 2024. július 1.

Dr. Somogyi János