Barackpálinka, sörrel lekísérve

Nagy a visszhangja a globalista birodalom legújabb felfedezettjének, a törvényes magyar kormány reménybeli megdöntőjének, az üstökösként tündöklő új ellenzéki  vezér hétvégi mulatságának. Pedig nem történt semmi különös, szokatlan, váratlan esemény. Csupán jól érzete magát a pártalelnök pártvezér, de most nem a teherautó platóján, hanem egy belvárosi elitklubban szerepelt és nem a saját hangjától megrészegülten, hanem nem kevés szeszektől bódultan.

A híradások szerint közszereplőhöz méltatlanul, sőt másokban riadalmat, megbotránkozást keltve, kihívóan, erőszakosan viselkedett, ami kimerítheti a garázdaság törvényi tényállását.

Az immáron Európai Parlamenti képviselő úr az est után közzétett nyilatkozatában nem is vitatja, hogy volt némi kifogásolnivaló a viselkedésében, amiért elnézést is kért az érintettektől, de mindezért a szórakozóhelyen jelen lévő fideszesek a felelősek, akik kiprovokálták a helyteleníthető magatartását. Ő valójában ennek esett áldozatául. Vagyis ártatlan, nem vétkes ebben sem.

Kivételesen lehet, hogy van ebben valami. 

A friss EU-képviselő, pártalelnök, ellenzéki nagyfőnök  azonban érdekes módon nem tett említést az általa elfogyasztott alkohol mennyiségéről és annak mibenlétéről. Pedig nem mindegy, hogy mennyit és mit iszik a szórakozni vágyó ember.

Mi is történt nem  is olyan régen Tatabányán  a Tisza Párt kampányrendezvényén? A Magyar-rajongók egy csoportját a kampánygyűlés előtt az egyik tatabányai vendéglátóhely teraszán nem engedték leülni, mondván, hogy nincsen szabad asztal. A hívek ezen felháborodva diszkriminációt  érezve panasz tettek a Nagyfőnöknek, aki a választásigyűlésük után a vendéglőhöz vezényelte őket, de  előtte megüzente az étterem vezetőjének, hogy odamennek és ő „kér egy barackpálinkát egy sörrel”.

Ezután a vendéglátóhelyhez vonultak és a személyzetet halálra rémisztve, kicsit randalíroztak (üvegrepedés, stb.), majd távoztak. Arról nincs hír, hogy a barackpálinkát , sör kísérővel az alelnök képviselő úr megkapta, megitta-e.

Köztudott, hogy az égetett szeszes ital (pálinka) sörrel kísérve, már kis mennyiségben fogyasztva is, hatásában felér egy „fejlövéssel”.

Erről van szó! Megvan a felelős a politikushoz nem méltó viselkedésre.

A barackpálinka, sörrel lekísérve.

Vélhetően nem csak Tatabányán, hanem a pesti elitklubban is ezt rendelt és fogyasztott az alelnök, képviselő úr, akinek másokat megbotránkoztató, kihívó magatartásáért, nem a viziónált fideszes provokátorok, nem a képviselő alelnök úr, hanem az a fránya  barackpálinka és tettestársa a sörkísérő,  a felelős.

 

Budapest, 2024. június 24.

Dr. Somogyi János

Képünk illusztráció: fenegyerek.com