Heuréka, mindenki békét, igazságos békét akar!

Ukrajnában már mindenki békét akar. Igazságos békét. De mi az igazságos béke?

A globalista birodalmi Amerika és az ún. Nyugat politikai elitje (és persze Zelenszkij lejárt mandátumú ukrán elnök) szerint az igazságos békekötés azt jelentené, hogy Oroszország  feltétel nélkül leteszi a fegyvert és kivonul  Ukrajna területéről, sőt a Krímet is átengedi Ukrajnának. Ezenkívül  teljes körű jóvátételt fizet Ukrajnának a háború során okozott károk megtérítésére.

Amennyiben az orosz háborús fél, Putyin elnök, ezt nem hajlandó elfogadni a békekötés feltételeként, akkor az igazságos békére csak úgy kerülhet sor, ha a „Nyugati Világ Egyesített Hadereje” az ukrán fronton totális győzelmet arat Oroszország felett, felszámolva még Oroszország államiságát is. Oroszország, mint olyan, nem is létezne ezt követően. Ezzel valósulna meg az „igazságos béke” Ukrajnában. Ezután következhetne a Kína kontra Tajvan konfliktus ürügyén indított háborúban a Kína  feletti Nyugati Globalista Birodalmi győzelem. Így már akár az „igazságos világbéke” is létrejöhetne. Ahogy azt a Móricka Globalista Birodalom elképzeli.

Oroszország is békét, igazságos békét akar. Oroszország az Ukrajnában élő kb. 7 milliós orosz nemzetiségű ukrán állampolgár létérdekének a biztosítását, védelmét jelentő békét szeretne elérni. Évek óta folyt már az ukrajnai orosz kisebbség erőszakos, kíméletlen „ukrajnásítása”. Emiatt indította meg Putyin a „különleges hadműveletét”.  Ha az ukrajnai  háború befejezését jelentő békekötéssel a 7 milliós orosz kisebbség békéjének, létének biztosítására nem lesz semmi garancia és minden ott folytatódik, ahol abbamaradt, sőt netán rosszabb lesz, mint a háború előtt volt, akkor az egész „különleges hadműveletnek” nem volt semmi értelme, a hatalmas véráldozat hiábavaló volt. Ki nevezhetné ezt igazságos békének? De a kardcsörtető, a háborús győzelmet minden áron elérni akaró globalista birodalmi elit döntéshozóinál szóba sem kerül az ukrajnai 7 milliós orosz kisebbség sorsa! (Mint ahogyan az EU tagállamokban élő őshonos kisebbségek sorsa sem érdekli őket.)

Lehetséges ebben a háborúban „igazságos békét” kötni?  Persze, már hogyne lehetne ?!

A magyar nemzeti kormány politikai ellenzéke ( Gyurcsánytól Magyar Péterig) is békét akar, „igazságos békét”.  Ezért teljes mellszélességgel kiáll a „Nyugati Világ Egyesített Hadereje” által kivívandó Oroszország feletti totális győzelem mellett, amihez  – természetesen – további száz és százmilliárd dollár, rengeteg és egyre nagyobb hatósugarú fegyver, több tíz- vagy inkább százezer újabb katona bevetése (és elkerülhetetlen halála), valamint kötelező sorkatonai szolgálat bevezetése a teljes nyugati világban, szükségeltetik.   Ez a totális háborúvá teljesedő fegyveres harc  fogja biztosítani (A.H. után szabadon) a „végső győzelmet”, egyben a „tökéletesen igazságos békét”. 

A Globalista Birodalmi elit (benne az EU és a NATO politikai vezetésével) szerint az ukrajnai „végső győzelemig” semmi szükség nincs tűzszünetre, sem béketárgyalásra.  

Ennyire békepárti a magyar ellenzék is.

 

Budapest, 2024. május 26.                                               Dr. Somogyi János