A PC-diktatúra elbutítja a társadalmakat

Az egyik rendőr „meghatározatlan súlyosságú” sérüléseket szenvedett, bár védőmellényt viselt. Az ügyészség szóvivője szerint: a feltételezett elkövető a lövések következtében meghalt – írja a Kronen Zeitung. Mészáros László írónak tett föl kérdéseket a Gondola képviseletében a Présház főszerkesztője, Molnár Pál.

– Mester, abszurd, de elfogadott jogelv, hogy egy bűnözőt csak a bírósági ítélet után szabad bűnözőnek nevezni. Burgenlandban egy bűnöző macsétával támadt a rendőrökre, önvédelemből agyonlőtték. Ott volt testközelben a rendőrökkel szemben, egyiknek sérülést is okozott, ennek ellenére „feltételezett elkövetőnek” nevezi a szélsőség. Bármilyen jogelv is kötelezővé teheti-e, hogy elmebetegként fogalmazzunk?

– A kérdést hallva, nem tudok elvonatkoztatni eredeti szakmámból adódó,  a rendszerszervezői megközelítéstől.  Érdemes, mint mindent, ezt a konkrét esetet is egy nagyobb összefüggésben vizsgálni, elhelyezni a térben, mint a gondosan felépített ördögi rendszer egy elemét, annak egy jelenségét – a legfőbb fegyvert: a gondolat-felügyetet, a nyelvi terrort. Napjainkban Nyugaton a liberális demokrácia korát éljük, aminek lánykori neve nem más, mint  a bolsevik véleményterror. Eszközei: félretájékoztatás, elhallgatás, relativizálás, totális agymosás, az emberek mélységes lenézése, ebből következően „hülyén tartása”, a szólás-, és véleményszabadság sárbatiprása, rendszerszerű üldözése. 

Az önálló emberi gondolkodás szélsőséges megvetése és elnyomása a jakobinusoknak ugyanúgy a sajátja volt, mint a bolsevikoknak, és ez jellemzi mai örököseiket is, a neoliberalistákat, a vöröslelkű  poltikai zöldeket, vagy akár korunk marxistáit, a woke örület fanatikusait, követőit. Miközben úgy mutatják be magukat, mint a tolerancia bajnokai, aközben ráülnek az agyakra, és totális diktatúrát építenek, olyat, hogy még a kifejezéseket, a szavakat is ők határozzák meg –  azokat is, amelyek használatát engedélyezik számodra. Ezt nevezem én PC-diktatúrának. 

– Az utcai rablót „fiatalnak” nevezi a sajtó, a gyilkos betörőt „férfinak”. Ezzel a fogalmazással a fiatalokat és a férfiakat sérti meg kiterjesztett váddal a médium. Hogyan védekezhetünk a szellemi terror ellen?

A teljes anyag.