Az effektív Vadnyugat őrülete

Egyre riasztóbb hírek érkeznek a Vadnyugatról. A „vadnyugatiak” Európát, sőt a Világot Európa lángra borításával szándékoznak megvédeni a nem létező Putyini veszedelemtől. Legfőbb ideje már, hogy a Normális Világ az eszement globalista birodalmi elitnek az  atombomba  piros gombja megnyomására készülő csontkezét letörje.

Mindenek előtt azonban Európában kellene rendet tenni. Az EU – globalista birodalomnak elkötelezett – bürokrata vezérei hatalmi mámorukban egyre vadabb ötletekkel állnak elő Európa sírjának ásása során. Ebben, sajnos,  partnerekre találnak sok „európai vadnyugati” ország vezetőkben is. A beígért konc reményében már a Tusk vezette Lengyelország is elcsábult. A lengyelek még nem tudják, hogy egyrészt az EU-nak nincs egy centje sem, másrészt, hogy ha mégis kapnának pénzt az EU-tól, azt nem a lengyelek kapnák, hanem a pajzsra emelt globalista vezetőjük, Donald Tusk és klikkje. 

Magyarország sem remélhet semmi jót az EU-tól, amíg a kurucos nemzeti kormány van hatalmon. Egyébként is ma már nyilvánvaló, hogy nekünk könnyebb egy döglött szamár hátuljából egy IÁ-t kinyomni, mint a brüsszeli bürokratáktól egy jogosan járó eurót kipréselni. Amíg a nemzeti érdek dominál a magyar kormánypolitikában, addig csak a ravaszkodás, hitegetés, gyalázkodás érkezik Brüsszelből (no és Washingtonból). Ha azonban – ne adja Isten – a szó szerint hazát árulók kerülnének kormányra, akkor sem jutna a magyaroknak egyetlen euró sem Brüsszelből, mert megkapnák az egész Magyarországot a globalista barátaiktól, amivel meg is elégedhetnének, sőt még tudnának belőle visszaosztani is…

A Világban van pénze másnak is, nemcsak Soroséknak, nemcsak a globalista gazdasági és pénzügyi elitnek. A pénzen kívül pedig még van becsület, nemzeti érdek, Isten, haza és család is. Orbán Viktor, Szíjjártó Péter és Novák Katalin egyre nagyobb tekintélynek örvend az egész világon. Magyarország nemzetközi kapcsolatai egyre szélesebbek, egyre több gazdasági szerződést, politikai barátságot köt széles e világon.

A magyarok különlegesek, mint a hagymaszósz. A magyar nemzeti kormány állja a sarat és állni is fogja. Brüsszelben (és a birodalmi Washingtonban) nem ismerik a magyar történelmet, nem tudják, hogy a több mint ezeréves országban mindig akadtak olyan államférfiak, akik a történelem viharain átvezették a magyarságot a megmaradásnak. Ma sincs ez másként. 

Dr. Somogyi János

Kép: Uránia Filmszínház