Marad a Hamasz

Megtorpant a nagy garral beharangozott izraeli Hamasz-pusztító akció. Közbelépett a Globalista Birodalom. Lássuk be, hogy Izrael mégiscsak egy ízig-vérig nemzetállam és zsidóság védelme ide, zsidóság védelme oda, egy nemzetállam a globalisták céljaival homlok-egyenesen ellentétes alakulat. Ráadásul a semmilyen  alkut, semmilyen kíméletet nem ismerő iszlám fanatikus terroristák TÖMEGE Európa meghódításában, a nemzetállamok leigázásában jelentős szolgálatot tesz a világkormányzás, a világuralom elérésére törekvő Globalista Birodalom urainak. Ezt méltányolnia kell, erre tekintettel kell lennie a Globalista Birodalomnak is.

Izrael Állam politikáját hidegen hagyja a gender ideológia, az újkori kommunista /woke/ ideológia, az  eltörlési ideológia /cancel culture/ és egyéb nyugati agybaj. Izrael egyszerű, világos nemzetállami politikát folytat. És ez nem tetszik a Globalista Birodalomnak.

Az elmúlt évtizedben, jelenleg is, Magyarország hasonló politikát folytat és egyre közelebb hozza egymáshoz ezt a két országot, államot. Mindkét ország vezetőinek egyre jár az esze kereke. Független, szabad, szuverén, demokratikus nemzetállamot építenek, hasonló, azonos célú nemzetek szövetségét keresve igyekeznek boldogulni az egyre vadabb, bolondabb nyugati civilizációs környezetben.

Izrael kifejezetten ellenséges környezetben, esetenként – mint most is – fegyveres konfliktusba kényszerülten védi a nemzeti érdekeit, értékeit. Magyarország egyelőre nem kényszerült ilyen drasztikus küzdelemre, csupán barátnak álcázott hatalmak veszedelmes fenyegetése veszélyezteti a nemzeti szuverenitását, függetlenségét. Ezt eddig sikerült az egykori erdélyi fejedelem, Bethlen Gábor,  politikai vezérelvével elérni („Mindent meg KELL tenni az ország népe érdekében, de nem lehet mindent megtenni, amit KELLENNE”) a világra nyitott gazdasági, diplomáciai szövetségek következetes építésével, de „szárazon tartva a puskaport” is. 

Az egyre nyilvánvalóbban körvonalazódó, kialakulóban lévő új világrend, amelyben a világuralomra törekvő globalista – nemzetközi pénzügyi-gazdasági-politikai elit – és a nemzetállamok – remélhető – közössége feszül egymásnak már kirajzolódnak az egyértelmű értékrendi különbségek is.

Megmutatkozik ez a jelenlegi ukrajnai és izraeli háborús konfliktus katonai toborzó gyakorlatában is.

Amíg Ukrajnában veszett kutyák befogásához hasonlatos utcai jelenetekkel viszik katonának a hadköteleseket és már minden épkézláb embert (nőket, öregeket, betegeket is)  besoroznak, sőt a külföldre menekült hadrafoghatók kiadását követelik az adott országoktól,  addig Izraelben önkéntes százezrek jelentkeznek katonai szolgálatra, fegyvert fogni a haza védelmére, még külföldről is hazatérve.

Ukrajna jelenlegi politikai vezetése a globalista világelit eszköze, bábja, Izrael független nemzetállam.

A kialakuló új világrendben szembenálló két tábor harcában – a jelen állás szerint és végül is – Izrael a nyertes táborhoz tartozik. Magyarország is független nemzetállam és  – jelen állás szerint és végül is – a Világot, az Emberiséget megmentő győztesek táborához tartozik, fog tartozni.

Dr. Somogyi János

A Hamasz jelvénye – wikipedia