/

Ki a francnak kell ez a mai Európai Unió?

Ne kerteljünk, mondjuk ki, hogy az ezeréves európai értékek sírásója ez a jelenlegi minden ízében romlott és káros Európai Unió. Egy lecsapolandó mocsár, ahogy azt az „európai-uniós veterán”, magyar miniszterelnök mondotta, nagyon találóan.

Mi haszna van, kinek van szüksége erre a jelenlegi formában működő EU-ra?!

Európa közel 500 milliónyi lakosságának, az európai nemzetállamoknak, biztosan nincsen.

A mai Európai Unióból kizáróan a világhatalmi törekvésű, globalista pénzügyi-gazdasági világ elit és az Európa- áruló,  Soros-kitartott, nem mellékesen, túlfizetett és mégis korrupt vezérkara, parlamenti képviselői profitálnak.  No meg a hozzájuk kötődő ilyen-olyan gazdasági (fegyver, gyógyszer, stb.) érdekcsoportok és bűnszövetségek (pl. embercsempész kereskedők).

Vészhelyzet van!

Ma már ott tartunk, hogy az ezeréves Európa vagy megmarad a még létező őshonos nemzetállamok sokszínű identitású közösségének, vagy örökre eltűnik a történelem süllyesztőjében.

A világuralom, a világkormányzás mániás globalisták egyik elsődleges célja Európa megszerzése, tönkretétele, kivéreztetése, a nemzetállamok identitás közösségének megszüntetése, ezáltal uralmuk alá hajtása. Jelen állás szerint jól haladnak a „projekt” megvalósítása felé.

Senki se higgye azt, hogy önmagában a jövő évi európai uniós választások eredménye jelentős változást hoznának. Miért?

Egyrészt, az európai közállapotok miatt nem remélhető, hogy az EU Parlament összetételében döntő többségbe kerülnének a nemzetállamok közösségében gondolkodó képviselők, hiszen ezt nem fogják eltűrni a hatalmas pénzügyi-gazdasági, média, internetes fölényben lévő nyugati globalista erők. Másrészt, az EU-s vezetők kiválasztásában is meghatározó szerepet játszó globalisták befolyása érvényesülni fog abban is, hogy csak a nekik elkötelezett, hűségesküt tett, kellően korrupt, megvásárolható elemek kerüljenek pozícióba. 

Akkor mégis hogyan szabadulhatna meg a még létező, valódi európai értékeket őrző, nemzetállami országok közösségének Európája, a pusztulására törő Európai Uniótól?

Mindenek előtt le kell szögezni, hogy ez a jelenlegi Európai Unió megreformálhatatlan. Éppen úgy és éppen azért, mint az egykori szocializmus.

Az Európai Uniót meg kell szüntetni, fel kell oszlatni, mert a tevékenysége káros mind a 27 tagállamára, sőt egész Európára.

Nem egyszerű, nem könnyű feladat, de nem is lehetetlen. Volt már hasonlóra példa, nem is olyan régen, a történelemben.

Valaha el sem tudtuk képzelni, hogy az egyik világhatalom, a Szovjetunió belátható időn belül meg fog szűnni, hogy a világhatalom katonai szövetsége, a Varsói Szerződés, fel fog oszlani és a gazdasági birodalmának, a KGST-nek is vége szakad.

Mégis megtörtént.  

Miért nem történhetne meg ugyanez az Európai Unióval, ha már sem a 27 tagállamának egyikének sem jó, egyikének sem hasznos a jelenlegi állapot és egész Európában nagyon sokat, napról napra egyre többen, akarjuk.

Fel kell ébrednie az uniós tagállamok még többségben lévő őshonos lakosságának és cselekednie kell. 

Ki kell kényszeríteni a nemzetállami vezetőiktől szabad választásokkal és  népmozgalmakkal olyan összetételű nemzeti kormányok, állami vezetők megválasztását, hatalomra kerülését, akik a többi európai nemzeti kormányokkal, állami vezetőkkel összefogva, szövetségre lépve elsöprik a ma ismert Európai Uniót. 

Kimetszik ezt az Európa Uniót Európa testéből, úgy, mint egy rákos daganatot.

Dr. Somogyi János

 

Kép: wikimedia