Ha megversz is imádlak én…

Az Európai Unió országainak lakossága és a globalista elitnek behódolt vezetői kórusban énekelhetik brüsszeli úri közönségüknek a  „Ha megversz is imádlak én, te drága jó apacslegény” kezdetű, népszerű sanzont.

Ne kerteljünk, hiszen már egyértelműen kibújt a szög a zsákból, „elvált a tüdő a májtól”, nemcsak elvileg létezik, hanem már valóság az Európai Egyesült Államok működésének gyakorlata. A Washington–Brüsszel tengely él és virul. Az amerikai globalista birodalmi  politikai elit és az Európai Unió vazallus vezérei, az EU tagállamok többségének vezetői asszisztálásával, hallgatólagos tudomásul vételével, létrehozták a nyugati civilizáció újkori szörnydiktatúráját. 

Ez az alattomos, de egyre harsányabb és erőszakosabb, gátlástalanabb,  hatalmi alakulatnál nincs apelláta, az akaratát tűzön-vízen keresztülviszi. Ha így nem sikerül, akkor  majd úgy. Ha szépen nem megy, akkor majd csúnyán. Ha kell fenyegetéssel, zsarolással, a saját maguk alkotta jogszabályok semmibevételével, jogos járandóságok visszatartásával, kifizetések megtagadásával. Rágalmazással, lejáratással, média háborúval, hazugságokkal, megalázással, gátlástalanul, szemérmetlenül, szégyentelenül. És még sorolhatnánk…

Ettől a szörnydiktatúrától sem Magyarország, sem Európa semmi jót nem várhat. Tessék szíves lenni ezt már mindenkinek tudomásul venni.  Ez a globalista liberálisnak hazudott szörnydiktatúra a magyarok, sőt egész Európa létét veszélyezteti. A tébolyult hatalom mára háborús homokozóvá változtatta Ukrajnát és – G. Soros megelégedésére – a legjobb úton halad afelé, hogy Európát gazdaságilag tönkretegye, lakosságát agresszív idegen betolakodókkal felhígítsa, népeit nemzeti identitásától, emberi méltóságától, szabadságától megfossza .

Nyugat népei még mindig szunnyadoznak, az egykori jóléti államból megmaradt morzsákat csipegetve. Félő, úgy járnak, mint a tűzre tett, vízzel teli, lábasba került egykori béka, a hideg, majd langyos vízben lubickolva nem vette észre az egyre jobban melegedővíz veszélyét és mielőtt kiugorhatott volna a fazékból, megfőtt.

A nyugat európai országok politikai vezető elitje hű vazallusként élvezi a globalista birodalmi elit hatalmas pénzügyi, politikai, média támogatását és „tojik” a lakosság véleményére, amit nem szégyell még nyilvánosan kimondani sem, pl. a német külügyminiszternő. Az un. ellenzéki pártok vezetői pedig jobbára bávatagon téblábolnak a közélet színpadán, akarva-akaratlanul asszisztálva a globalista diktátorok uralmához.

Most, amikor már valójában az sem igazán kérdés, hogy Zelenszkij Ukrajnáját felveszik-e a NATO-ba és az Európai Unióba, hiszen mindegy is, mert így is, úgy is megkap minden anyagi, pénzügyi és katonai segítséget a globalista birodalomtól. Már csak az a kérdés, hogyan menthető meg a Világ, az Emberiség a világhatalmi, világuralmi törekvésű globalista szörnydiktatúrától.

 Mit tehetünk az emberi méltóság, a nemzeti identitások megőrzése, az emberi szabadságjogok visszaszerzése, a népek önrendelkezése kivívása érdekében?

Sokat, nagyon sokat. Mi, normális, szabadságszerető, a jelző nélküli demokráciát tiszteletben tartók vagyunk sokkal, de sokkal többen. Össze kell fognunk, össze kell szednünk a bátorságunkat, össze kell gyűjteni az erőinket és ki kell állnunk egymásért. Ezek nem lózungok, nem puszta szavak, nem álmok.

A magyar kormány, az Orbán kormány,  karakán helytállása, tevékeny, szívós, kitartó munkája jól példázza, hogy eredményes és követendő ez a munka.

Az Emberiség jövőjét most Keleten írják. A Nyugat agonizál és a haláltusája az Emberiség létét veszélyezteti, (G. Soros magával akarja rántani a Pokolba és úgy tűnik Nyugaton nincs, aki ebben meg akarná akadályozni). De az Ember élni akar, az Embert a Teremtő életre, emberhez méltó életre, szánta. Nekünk, a józan, milliárdos többségű embereknek, népeknek, egymás erejével megsokszorozva,   mindent meg kell tennünk a Teremtő akaratának beteljesítésére.

Dr. Somogyi János