„Mondottam, ember: küzdj és bízva bízzál”

Az  egyre jobban fenyegetett magyar lét megőrzésére ma is aktuális Madách Imre tanítása. Nincs más választása az Orbán kormánynak, de a magyar népnek sem.

A globalista, imperialista világ elit és hű kollaboráns európai lerakata, az Európai Unió, napról napra egyre nagyobb és egyre szemérmetlenebb nyomást gyakorol Magyarországra, a magyar törvényes kormányra. Egészen pontosan  Orbán Viktor miniszterelnök vezette, a magyar választók által már negyedszerre 2/3-os többséggel megválasztott magyar kormányra.

A „brüsszeli demokrácia” nem tudja elfogadni, „lenyelni ezt a békát”. Képtelennél képtelenebb rágalmakkal ötletelve próbálja korrupt diktatúrának hazudni a jelző nélküli demokráciánkat. A „brüsszeli demokrácia” nekünk, magyaroknak, nem ismeretlen fogalom, hiszen azonos az általunk jól ismert egykori „szocialista demokrácia” fogalmával.

A globalista, brüsszeli „demokrácia” nem alkuszik, kizáróan csak  az ultimátumokkal kinyilvánított akaratának  tűzön-vízen való elfogadtatásában hisz. Az egyezség, vagyis hogy a szemben álló felek kölcsönösen engednek egymásnak, az imperialistáknak nem kenyere.

A világuralom, de egyelőre Európa megszerzésének egyik legfőbb akadályát Orbán Viktor kormányában látják, ezért ezt a kormányt mindenáron, bármi áron, el akarják takarítani az útjukból. Ennek érdekében semmi sem drága. Áldoznak rá pénzt, fegyvert, paripát, de legfőképpen „hazudnak reggel, éjjel meg este”. 

Azt akarják kikényszeríteni, hogy,  akár törvényesen, akár törvénytelenül (pl. a kijevi Majdan-projekttel), de  globalista helytartóságot juttassanak hatalomra Magyarországon.  

Nagy a baj, de a helyzet mégsem reménytelen. Miért?

Mikor kapná meg Magyarország az Európai Uniótól nekünk járó ezermilliárdokat? Soha! Ha sikerülne akár törvényesen, akár puccsal megdönteni az Orbán kormányt, akkor sem! Miért?

Egyrészt azért, mert a globalisták és Európa sírásói (az EU) minden pénzüket Ukrajna felfegyverzésére és az Ukrán állam működtetésének fenntartására fordítják.

Másrészt azért, mert ha Magyarországon így vagy úgy sikerülne a törvényes Orbán kormányt megdönteni és birodalmi helyhatóságot létrehozni, akkor a hazaáruló helytartók jutalmul megkapnák egész Magyarországot „tokkal vonóval”, szabad kezet kapva az ország kiárusítására, a lakosság  kifosztására. Ez esetben minek is adnának a globalista gazdáik még külön pénzt is nekik.

Vagyis az Európai Uniótól Magyarország nem fog kapni egyetlen fillért sem. Ha marad az Orbán kormány, akkor azért nem, ha a globalista, EU-s gazdik helytartói kormánya alakulna, akkor meg azért nem.

Mit tehetünk mégis, hogy elkerüljük az országunk lepusztulását és megőrizzük hazánk önálló létét, szuverenitását, függetlenségét?

Madách erre is megfelelő útmutatásul szolgált: „Mondottam, ember: küzdj és bízva bízzál”. Nincs más választásunk ma sem.

A globalista birodalmi, imperialista elit egyáltalán nem legyőzhetetlen. Ez napjainkban már egy agonizáló, hanyatló nyugati civilizáció, amire egyre inkább szánakozva, részvétlenül tekint a Világ országainak, népeinek ¾ része.

Az Emberiség létének, fennmaradásának erőforrásai, feltételei döntő részben Keleten (Afrika, Ázsia, stb.) vannak, amit a népességében, gazdasági erejében fogyatkozó Nyugat még erőszakkal sem tud tőlük megszerezni, elvenni. Az öntelt, ideológiai baromságokba elmerült Nyugat ezt még nem vette észre. Az Orbán kormány un. keleti nyitás programja viszont ezt már évtizeddel ezelőtt felismerte és napjainkban is ennek jegyében építkezik.

                             Dr. Somogyi János