Állítsátok meg  Arturo Uit

Bertolt Brecht világhírű műve ma is aktuális, de most nem Adolf Hitlert, hanem a  Nyugat vérszomjas politikusait, az ukrajnai elnököt alakító Zelenszkijt, a globalista pénztőke háborús héjáit kellene az orosz-ukrán fegyveres konfliktus kiterjesztésében, folytatásában megállítani. 

Mielőtt lángba borítják az egész világot.

A Nyugat ugyanis nem tűzszünetet, nem béketárgyalásokat akar, hanem feltétel nélküli teljes kapitulációt követel a világ atomarzenáljának több mint felét birtokló Oroszországtól. Sőt, már Oroszország jelen formájában való létezésének jogosultságát is megkérdőjelezik. Mi több, az orosz emberek élete, vagyona sem lesz garantálva.

Az elvakult, öntelt Nyugatot jelenleg vezető elit a tűzzel játszik, de a legnagyobb baj, hogy ezt az ártatlan  emberek százmillióinak, netán az Emberiség bőrére teszi.

Ki tudja megállítani napjaink Arturo Uijait? 

A Világ 2/3-a, (Kína, India, Afrika,Ázsia, stb.)  egyelőre hallgat, de nem egészen tétlen. Oroszország  gazdasági ellehetetlenítésében, „eltörlésében”, a ki tudja már hányadik gazdasági szankció érvényesítésében nem partnere a Nyugatnak. A háborús konfliktustól azonban tüntetően távoltarja magát.

Vajon mikor fogja szükségét érezni ez a „csendes többség”, hogy felemelje a hangját „eddig és ne tovább”-ot kiáltson, sőt felemelje a karját és lefogja a megmámorosodott nyugati háborús héják kezét?  Hitem szerint meg fogja tenni, ha már elkerülhetetlenül szükség lesz erre és megmenti az Emberiséget.

Lehetséges az is, hogy az USA jövőre esedékes elnökválasztása, a józanabb erő hatalomra jutása (Donald Trump elnöksége, aki ígérete szerint 24 órán belül véget vetne a háborúnak) a megoldás, de még túl távoli a jövő évi választás és az USA újkori „demokráciadeficitje” is kételyeket ébreszt a választások tisztáságában, a józan erők győzelmében. Vagyis lehetséges, hogy addig nem várhatunk nyugodtan, ölbe tett kézzel.

Vannak már jelei annak is, hogy a Nyugat (Európa, USA) népei   öntudatra ébrednek  és feltámad bennük az életösztön. Egyelőre még mindig túl jómódban élnek ahhoz, hogy tömegesen foglalkozzanak közéleti kérdésekkel, és az életük tényleges valóságát felismerjék  a részükre tálalt festett világgal szemben. De ha ez a felismerés megtörténne, akkor még az egyes országokban és az Európai Unióban esedékes választásokra sem várnának, hanem  megbuktatnák a globalista birodalomnak elkötelezett országos és uniós kollaboráns vezetőiket és kikényszerítenék a változásokat.

Hogy ez csak egy vágyálom?  Jelen pillanatban talán, de lehetőség is.

Magyarország, a magyar kormány politikája példát mutat az egész világnak, hogy nem reménytelen felvenni a „kesztyűt” a nyugati imperialista birodalmi  elit világuralmi törekvésével szemben. A magyar kormánynak évek óta tartó szívós munkával, nemzetközi gazdasági, politikai kapcsolatok szervezésével, építésével sikerül elérnie, hogy Magyarország akár  világpolitikai tényezőként is, akár egy világégés megakadályozásában is, szerepet játszon és „a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez”.

                                                                                                                   Dr. Somogyi János