Sárkányfog-vetemény – mégis van remény

Fuck You EU – mondta Viktória Nuland, az USA vasladyje,  a Kijevi  Majdan téri „forradalom” kapcsán.

Néhány aktuális kérdés:

Lesz-e világháború? Lesz-e világvége?

Győz-e Ukrajna, győz-e a Nyugat az orosz-ukrán háborúban?

Mit akar tenni a Globalista birodalmi elit a Világgal? 

Az egykori nagysikerű amerikai film, „A lovakat lelövik ugye”-re asszociálva mondhatjuk, hogy  „Az oroszokat kiirtják, ugye”?

Meddig nézik még tétlenül a Nyugat népei, hogy világháborúba, nukleáris katasztrófába viszik őket a velejéig romlott politikai vezetőik, akár baloldalinak, akár középen állónak, akár jobboldalinak hazudják magukat?

Itt már mindenki megőrült és halálra szánja az Emberiséget? Miért akarják Vörösmarty 1823-ban írt lázas gondolatát, miszerint „Az emberfaj sárkányfog-vetemény, nincs remény, nincs remény” 150 év után végérvényesen valóra váltani, bizonyítani?

Meddig tűrik még a világ 2/3 -3/4 részét képező keleti, ázsiai  népek, hogy a Nyugat világuralmi törekvésű örült globalista hatalmasságai az Emberiség elpusztításának kockázatával játszadozzanak?

Néhány válasz:

Nem lesz világvége, de még világháború sem. Ezt nem fogja megengedni a Világ még normális része, de azért sem lesz, mert az Isten az Embert az Életre teremtette. Ukrajnát persze háborús játszótérré tehetik, Európával is elszórakozhatnak, még évekig a hatalmi mámorban tobzódó globalista gazemberek, de sohasem lesznek a Világ urai, amire annyira vágyik a beteg lelkük.

Háború mindig volt, van, lesz, mert az emberi természet már csak olyan, hogy nem képes egymással meglenni békességben (lásd Vörösmarty zseniális látomását), de a globalista világbirodalmi álmok sosem válnak valóra, mert a világuralom, a leigázás, a diktatúra eltűrése, nem fér össze az emberi természettel.

Az emberiség története során sok nép tűnt el a süllyesztőben, de jelen állás szerint, az oroszokat sem leigázni, sem kiirtani nem lehet. Legfeljebb csak az egész Emberiség elpusztítása árán, amit viszont még a legelvakultabb, legaljasabb, leghatalomittasabb, elmeháborodott globalisták sem akarhatnak.

A Nyugat népei még mindig túl jómódban élnek ahhoz, hogy felismerjék a közélettel való foglalkozás elengedhetetlen szükségességét.  A többség még mindig közönyös a közéleti problémák iránt. Még elhiszik, hogy MÁS a hibás a sorsuk kedvezőtlenebb alakulása miatt. Még elhiszik a tömegkommunikációs hazugságokat. Még bíznak a velejéig romlott vezető elitjüknek, hisznek a demokráciának hazudott alávetett létállapotukban.

Az emberiség keleti, ázsiai felén élő jelentősen nagyobb része egyelőre nem érzékeli kellő súllyal a globalista világuralmi álmokat szövögető nyugati gazdasági-pénzügyi- politikai elit örült játszmájának végzetes veszélyeit, de, ha időben rádöbben erre és megteszi a szükséges lépéseket, még észhez téríthetik az öntelt, önjelölt cézárokat, hiszen a Világ jelen állapota szerint a Keletnek, Ázsiának „áll a zászló”, a jövő!

Dr. Somogyi János

Kép: Gervida sárkány – galeriasavaria.hu