Nyugatról beszirvárgó terroristák

 Egészpályás letámadás indult Magyarország ellen. A Globalista Birodalom mélységesen csalódott a 2022-es Orbán-buktatást ígérő, dollármilliókkal kitömött, ellenzéki magyar hazátlan leaderekben, (akiket nem lehet hazaárulónak nevezni, mert nincs is hazájuk), ezért magasabb fokozatra kapcsolt és nem bízza a magyarok megtörését a tehetségtelen, mindenre alkalmatlan, nagyszájú hazai ellenzéki hőbörgőkre.

Eljött az ideje a profi, külföldi felforgatóknak. Minden vonalon. A diplomáciai arroganciától kezdve, a médiapropagandista agymosáson át, a fizikai erőszakú felforgatásig.

A hírhedt német antifások budapesti  megjelenése csupán a kezdet. Ezzel tesztelték a magyar hatóságok immunitását. Ha a rendőrség, ügyészség, bíróság  „jó szokásához híven” majd évekig vizsgálja, tárgyalja az antifa támadás történéseit, ebből a Globalista Birodalom urai látni fogják, hogy indulhat a kijevi Majdan – projekt.

Egyébként  a terrorcselekmény jogi megítélése a Btk.-ban  megfogalmazott törvényi tényállás szerint jelen antifatámadás vonatkozásában nem egyértelmű, de lehetséges (pl. ha a lakosság megfélemlítése céljából támadott az antifa). De lehetséges akár az emberölési kísérlet minősítés is, hiszen vaspálcával (ún. vipera) a fejre mért többszöri nagy erejű ütés halált is okozhat.

De nem a „jogászkodás” itt a lényeg.

A Globalista Birodalom kiadta a fatvát a magyarokra. Az  Orbán kormány megdöntéséhez az egész „bűnös” magyar nép ellenállásának megtörése szükséges. (A mindent és annak az ellenkezőjét is állító Márki „Zavaros” Péter már meg is hirdette a magyar ellenállás programját, amibe a fizikai erőszak, sőt merénylet is beletartozik). 

A nemzeti kormány már jó ideje felismerte ezt. Tudja, hogy a Globalista Birodalom és előretolt helyőrsége, az Európai Unió  sokkal inkább veszélyezteti Magyarország szuverenitását, függetlenségét, mint a Világ  bármely más  térsége, országa.

Ma már Magyarország határait nemcsak a délen  betolakodó illegális migránsoktól kell védeni, hanem a nyugati határon beszivárgó fegyveres terroristák lehetséges különítményeseitől is.

A helyzet azért mégsem reménytelen, mert a Világ 8 milliárdos népességének csak legfeljebb 2 milliárdjára tenyerelhet rá a Globalista Birodalom, és a Nyugat igája alól is megszabadulhat, aki szövetségeseket talál a birodalmi függést elutasító, szabadságszerető, nemzetállami létre vágyó népekben. A nemzeti kormány pedig évek óta fokozott ütemben keresi, kutatja és szervezi a lehetséges szövetségeseket. Biztató hatékonysággal.

Dr. Somogyi János