Agyonlőtt egy vendég egy rablót – videó

Agyonlőtt egy fegyveres rablót egy vendég egy houstoni étteremben. A símaszkos bűnöző megfenyegette a békésen vacsorázó embereket, egyikük viszont nem hagyta magát. A rendőrség ki akarja hallgatni, de a férfi eltűnt, írja a Fox News.

A texasi rendőrség a lakosság bevonásával keresi azt a férfit, aki önvédelemből agyonlőtt egy fegyveres rablót egy houstoni vendéglőben. A biztonsági kamera felvétele és a tanúk beszámolója szerint a rabló egy húsz év körüli, fekete símaszkot viselő férfi volt, aki az ajtón belépve azonnal pisztollyal a kezében a vendégek pénzét követelte.

A vendég kilencszer lőtt a rablóra.

Az eset után visszaadta a vendégektől elvett pénzt, majd elhajtott az étteremből. A rendőrség közzétett egy képet a teherautójáról, amelyet “1970-es vagy 80-as évekbeli, plató nélküli kisteherautóként” jellemeznek. Kérik, hogy akinek információi vannak a férfi személyazonosságáról, hívja a houstoni rendőrséget.

Houston police are looking to question a man seen on video shooting and killing an armed robbery suspect.

foxnews

A símaszkos férfi éppen rablást követett el, következésképpen az erőszak alkalmazása önmaga és harmadik fél védelmében teljesen indokolt Texasban
– mondta Thomas Nixon egykori houstoni rendőrtiszt.

A customer draws a gun and shoots at an armed robber at a Houston taqueria.

Kilencszer lőtt:

A customer draws a gun and shoots at an armed robber at a Houston taqueria.

A férfi azután is lőtt, hogy a rabló – az USA-sajtó szóhasználata szerint: „gyanúsított” – a földön volt.

Forrás: origo; foxnews