A korrupt EU-bürokrácia globalista érdekekért ügyködik

A most korrupcióban lebukott Avramopulosz még EU-biztosként a migrációpárti politikája és a brüsszeli kötelező betelepítési kvóták erőltetése miatt került komoly konfliktusba a magyar kormánnyal. Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvédnek, politikai publicistának tett föl kérdéseket a Gondola képviseletében Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.

– Ügyvéd úr, az EU-gate-ben kiviláglott, hogy a migrációt a megvett politikusok erőltetik. Immár hetedik éve korrumpált figurák sózzák ránk tömegével a muszlim harcosokat. Miért tudjuk, hogy a lebukássorozat ellenére a folyamat zavartalanul megy tovább?

– Az Európai Unió jelen állapotában kísértetiesen hasonlít a szovjet-féle szocializmusra, amely megreformálhatatlan volt. Ez is úgy rossz, ahogy van.
Az „EU-gate” ezen a helyzeten semmi lényeges változást nem fog okozni. Az Európai Unió intézményei (Parlament, Bizottság, Tanács, Bíróság) szervezetében, működésében, szabályzatában, döntési gyakorlatában semmilyen lényeges változás nem fog történni. Miért nem?

Mert az Európai Unió képviselői, vezetői döntő többségében saját országukban bukott, vagy kikopott, lejárt szavatosságú pitiáner karrieristák, akik egy része minden hájjal megkent, cinikus, dörzsölt politikus…

A teljes interjú.

Kép: eda.admin.ch