Figyel és lép a Karmelita-kolostor

Tipikus színes forradalom tankönyvszerű előkészítése zajlik. Nem kell túlbecsülni, de lebecsülni sem szabad. Brüsszel és az atlanti tőzsdeuralom mögöttes támogatása kiszámíthatatlan – vélik megfigyelők.

A politizálás alapvetően hitelesség kérdése. Vagyis kinek hisz a polgár, kinek a szavát fogadja el igaznak. Olyan ez, mint az ismert vicc szerint, amikor a férj váratlanul megy haza és a feleségét egy idegen férfival félreérthetetlen helyzetben találja, de az asszony esküdözik, hogy nem történt semmi, mire a férj dühösen azt mondja, hogy még szemérmetlenül hazudsz is, amikor a saját szememmel láttam, hogy megcsaltál. Erre mondja sértődött hetykeséggel az asszony, hogy „És kinek hiszel, nekem, vagy a szemednek?!”

Az emberek nem balgák, és saját tapasztalataik is vannak a valóságról, amit egybevetnek a hallottakkal, látottakkal, olvasottakkal. Az emberek alapvetően mással vannak elfoglalva, mint azzal, hogy a politikusokra figyeljenek. Annyira nem érdekli őket a politika, hogy azon „agyaljanak”. Az emberek többsége nem nézi a tévében a politikai műsorokat és nem olvassa a politikai napilapokat, hanem éli az életét, dolgozik, szórakozik, szerelmeskedik, stb.

A mai ellenzéki politikusok április 3-án csúfosan leszerepeltek, ami azt jelenti, hogy semmi hitelük nincsen a lakosság 2/3-a előtt. M.Z.P mondhat már akármit, ő egy bukott politikus, aki már csak egy vásárhelyi polgármester és annak is jelentéktelen. Gyurcsányon kívül nincs egyetlen olyan politikus sem az ellenzéki oldalon, aki figyelmet tud kelteni, akire odafigyelnek az emberek. A DK-n kívül az összes ellenzéki párt vezetői válságban van, és pitiáner karrierista politikusaik vannak, akik nem hisznek semmilyen eszmében, ideológiában.

A utcai hőbörgők a saját kisszerű, unalmas életüket próbálják „színezni”, tüntetősdit játszva igyekeznek elhitetik magukkal, hogy „valakik”, és persze vannak  akik egyszerűen csak jó bulinak, balhénak tartják, hogy elfoglalhatják egy időre az utcát. Ez néhány ezer ember, ami egy 10 milliós országban jelentéktelen szám és csupán Budapestre korlátozódik.

Pesten nem lesz „Majdan”, nem lesz afrikai „színes forradalom”. A Karmelita-kolostor világosan látja az Alinsky-recept szerinti szándékokat és csírájában fogja elfojtani  az erőszakos, netán fegyveres próbálkozást.

A Karmelita-kolostor tudja, hogy a globalista világelit milyen veszélyesnek ítéli a miniszterelnök személyét és az általa irányított magyar nemzeti kormány tevékenységét. Tudja, hogy nagyon szeretnék kiiktatni a nemzetközi politikából, mert „megfertőzi” az egész EU-t, sőt már az USA-ban a Washington Post „orbánizmusról” ír. Kezdenek már rájönni, hogy Orbán Viktor kicsoda! El sem tudták eddig képzelni, hogy létezik olyan politikus is, aki a közszolgálatot szó szerint értelmezve gyakorolja a ráruházott hatalmat. (Mert komolyan vették Mikszáth ironikus karcolatát – ha egyáltalán olvasták – miszerint a hatalom csak annak jelent gyönyörűséget, aki visszaél vele, mert aki csupán él a ráruházott hatalommal, annak a hatalom csak munka, teher, felelősség).

Orbán mögött stabil társadalmi bázis van és olyan miniszterei, mint pl. Szijjártó Péter, Varga Judit, akik úgy állják a sarat a nemezközi színtereken is, hogy leiskolázzák a legnevesebb globalista sztárpolitikusokat, médiasztárokat is.

Brüsszel nem fog adni egyetlen eurót sem Magyarországnak, csak egy színjátékot csináltak a EU Bizottság volt biztosának, Navracsics Tibor, volt kedves kollégájuknak az ázsiója érdekében, de eszük ágában sincs Orbán Viktor nemzeti kormányának akármilyen jogos járandóságot fizetni.

Sto djélaty? Lenin biztosan tudja. De a Világ nem lesz az eszement „nyugati civilizáció” rabja, áldozata, mert a Világ sokkal több, mint a globalista USA birodalom. És amíg nemzeti kormánya lesz Magyarországnak, addig a magyar haza sem lesz  globalista gyarmat.

A jólétben  elkényeztetett, elkényelmesedett, elgárgyult  nyugati politikusok annyira ostobák, hogy Oroszországot olyan szankciókkal akarták térdre kényszeríteni, amit végig sem gondoltak. Mert még annyi eszük sincs, mint egy tyúknak. Erre rövidesen rá fognak ébredni a „nyugati civilizáció” népei is, csak igyekezzenek, mert már így is késében vannak.

Somogyi János

Kép: wikiwand