Európa megmentésének terhe

Jakab Péternek, a Jobbik elnökének népszerűsége az egyik legalacsonyabb az ellenzéki oldalon, nála csak Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke népszerűtlenebb – derült ki a Nézőpont Intézet legújabb kutatásából. Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvédet, politikai publicistát kérdezte a Présház.

– Ügyvéd úr, a demokratikus pártok kétharmados többséget szereztek a hazai parlamenti választáson, ám a tömegbe lövető politikus így is hatalmas jövedelmet húz az adófizetőktől négy évig, és nyilvánosságot kap a hisztériakeltéshez. A társadalom hogyan gyakorolhatja törvényesen az önvédelmet?

– Vészterhes idők előtt állunk. Magyarország kormányára szabadságharc vár, sőt Európa megmentésének terhe nehezedik rá.

G. Sorost sürgeti az idő és mielőtt eltávozik, még végre akarja hajtani ördögi tervét, Európa nemzetállamainak likvidálását. A brüsszeli globalista elit teljes mellszélességgel támogatja Sorost és a globalista amerikai elitet ebben. Na és a mi ellenzéki  politikusaink, Gyurcsány Ferenccel az élen. Az ellenzék globalista erőket támogató országrontó tervei megvalósításától nem tántorítja el a nemzeti oldal megsemmisítő választási győzelme sem. A Fidesz-kormánytól, a negyedik kétharmados választási győzelme után már igazán elvárható lenne, hogy a törvény szigorával védje meg a magyar társadalmat a parazita megélhetési politikusoknak a társadalomromboló aknamunkájától. Most, amikor a globalista birodalmi törekvések csúcsra járatása beindult és külföldről egyre nagyobb ellenséges politikai nyomás  nehezedik hazánkra, a társadalom itthoni ellenségeivel sem lehetünk elnézőek. Azokkal szemben, akik a képviselői stallumukat csupán eszközül használják közéleti kényszerszereplési mániájuk kielégítésére (pl. a milliárdos Gyurcsány), vagy a munkavégzés nélküli jómódjuk biztosítására (pl. a megélhetési politikusok). A társadalom önvédelmének a biztosítása a törvényes kormány kezében van. A megoldás a hatályos jogszabályi előírások betartásának szigorú megkövetelése a törvénysértőktől.

– A szélsőbaloldal miniszterelnök-jelöltje az orosz-ukrán háború kitörésekor azt hazudta, hogy ezért a háborúért egy személyben egy magyar politikus a felelős. Ekkorát még Gyurcsány sem hazudott. Akár sátáni gyűlölködés, akár elmeállapotbeli meglazulás áll a bődületes hazugság mögött, a társadalomnak felmérhetetlen kockázat ilyen szerzetnek a közéletben való léte. Hogyan lehet törvényes módon megszüntetni, vagy legalább enyhíteni ezt a rizikót?

– A demokrácia már csak ilyen rizikós. Elkerülhetetlen, hogy a választópolgárok megválasszanak a közéleti tisztségre alkalmatlan, méltatlan személyeket. A nép bölcsessége azonban most is megóvta a társadalmat attól, hogy államhatalmi, kormányzati pozícióba kerüljenek olyanok, akik csak ártani tudnak az országnak. Az ellenzék vezére, Gyurcsány már csak szórakozásból politizál, kifejezetten élvezi a ripacskodást, és észre sem veszi, hogy a globalista hatalmi elit már ejtette, csalódott benne.  A globalista imperialisták a saját kezükbe fogják venni Magyarország megtörését, ezért állunk vészterhes idők előtt. Elég csak az energiahordozóktól való megfosztásunkra és az EU döntéshozó szerveiben a vétójog kiiktatására utalni. Mindenáron létre akarják hozni az Európai Egyesült Államokat, amelyben hazánk csak egy helytartósági szerepet kapna, internacionalista magyar helytartóval a nyakában.

Ma mi vagyunk – sajnos – az európai nemzetállamok védőbástyája is, nem elég a magunk baja, mert a sunyin lapító európai uniós tagországok vezetőinek nincs bátorságuk a népükért kiállni, a globalista birodalmi törekvésekkel szemben. Vagy ami még rosszabb, maguk is a globalista imperialisták kollaboránsai.

– A parlementben frakcióvezető egy olyan személy, aki pár éve a parlamentet védő rendőrök közé tűzeszközt dobott, s ezért eljárás folyik ellene. Egy másik képviselő ellen azért zajlik eljárás, mert sérülést okozott egy, a közmédiumot védő dolgozónak. Hogyan lehet a jogállamiságot helyreállítani?

– Magyarország a legteljesebb jogállam, ha egyáltalán definiálni lehet jogilag ezt a fogalmat, amit a brüsszeli bürokrata elit politikai furkósbotként használ a birodalmi törekvéseinek ellenálló tagállamokkal szemben. A magyar szabadságra nem ezek az ellenzéki „macskajancsik” jelentik a veszélyt. A magyar szabadságot, az országunk függetlenségét, szuverenitását a globalista világhatalmi törekvések veszélyeztetik. Az amerikai és EU-s világuralmi törekvésű hatalmi elit, akik Európában (és az USA-ban is) az egykori Szovjetunió létrehozásán munkálkodnak, leigázva a nemzetállamokat.

Magyarországnak világpolitikailag fontos és erős szövetségesekre van szüksége ennek a veszélynek az elhárítására. És vannak ilyen világpolitikailag fontos és erős lehetséges szövetségesek, de nem az ellenségeink soraiban kell keresni őket.

Már most fel kell készülni arra, hogy a globalista világuralmi törekvésűek a céljuk elérése érdekében nem rettenek vissza a fegyveres erőszaktól, sem és az ukrajnai háborút kiterjeszthetik akár a mi térségünkre is. Az a legkevesebb, hogy ezt a fogatlan oroszlánként hőbörgő hazai ellenzék társadalmon élősködő pitiáner karrieristáit kordában tudja tartani a kormány.

Molnár Pál

Térkép: researchgate.net