Feszül a világuralmi „buborék”

„Az Európai Bizottság az uniós bíróság elé idézi Magyarországot és átalányösszegű pénzügyi szankció, valamint napi kényszerítő bírság kiszabását kéri” – adta hírül a sajtó. Dr. Somogyi János nyugalmazott ügyvédnek, politikai publicistának tett föl kérdéseket a Gondola képviseletében Molnár Pál, a Présház főszerkesztője.

– Ügyvéd úr, az Európai Bizottságnak az a kifogása, hogy hazánk 2015 óta „Nem hozta meg a menekültügyi eljáráshoz való tényleges hozzáférés biztosításához szükséges intézkedéseket.” A – minként igazságügyi miniszterünk a napokban nevezte őket – „brüsszeli buborék” szerint „Azoknak a nem uniós állampolgároknak, akik a szerb-magyar határon akarták igénybe venni az eljárást, azzal kellett szembesülniük, hogy szinte lehetetlen kérelmük előterjesztése.” Az Európai Bizottságnak ez a gondja most jött felszínre, amikor a lengyel-fehéroroszhatáron háborús ostrom zajlik. Lavrov orosz külügyminiszter panaszolja: Lengyelország könnygázt és vízágyúkat vetett be a migránsok ellen. Nos, könnygáz és vízágyú ellen „szinte lehetetlen kérelmük előterjesztése”… De ezzel az Európai Bizottságnak most nincs semmi baja, a lengyeleket nem akarja „napi kényszerítő bírságnak” alávetni. Mi bújhat meg a bődületes EU-abszurditás mögött?

– Egyre nyilvánvalóbb, hogy az EU-s vezérek ürügyeket keresnek arra, hogy a lengyeleket és a magyarokat kilépésre kényszerítsék. Minden lehetséges eszközt, módszert felhasználnak ehhez, például a tagországoknak járó pénzek visszatartását és az EU-s intézményeket, bíróságokat is.

Az egykori szovjet birodalom pártvezetői sötétben tapogatózó amatőrök voltak a brüsszeli EU-s bürokrata elit dörzsölt, cinikus, gátlástalan gengsztereihez képest, akiktől egy fityinget sem remélhetünk, amíg nem úgy táncolunk, ahogy ők fütyülnek. Ennek ellenére nem lenne helyes az EU-ból kilépni, és viselni kell a megpróbáltatásokat, miközben szervezni kell az ellenállást, az összefogást a közép-európai  népekkel, a nyugat-európai nemzeti pártokkal, valamint a keleti, ázsiai országokkal, ahogyan ezt az Orbán-kormány  teszi is. Csak így lehet elérni, hogy az EU imperialista birodalmi törekvéseinek gátat vessünk, a globalista világelit gyarmatosító törekvését kivédjük és a nemzethalált elkerülhessük.

A teljes interjú.

Kép: facebook