A világuralomra törő dzsenderszélsőség

Egy nagy nemzetközi lobbihálózat nyomásgyakorlása áll a magyar gyermekvédelmi törvénnyel szembeni támadás mögött – mondta egy európai külügyminiszter a magyar közrádióban. Dr. Somogyi János ügyvédnek, politikai publicistának tett föl kérdeket a Présház.

– Ügyvéd úr, a dzsenderszélsőség célja könnyen kiolvasható napi taktikájából: az amúgy is demográfiai bajokkal küzdő európai népességet teljesen eltüntetni a földkerekségről. Minél több a homoszexuális ember, annál kevesebb gyerek születik. Miért az az érzésünk mégis, hogy a hadműveletet vezénylő titkos dzsenderközpont nem fekete bőrű, hanem kizárólag – kirekesztőleg – fehér bőrű emberekből áll?

– Évek óta van egy olyan érzésem, hogy a mentálisan súlyosan sérült G. Soros meg akarja büntetni a németeket és a magyarokat, de akár egész Európát a II. Világháborúban elszenvedett vélt és valódi sérelmeiért. Ehhez a bosszúhoz kitűnő partnerekre talált a globalista és pénzügyi világelit  Európa-hóditó eszement törekvéseiben.

Az összefogásuk és eltökéltségük félelmetes erőt képez, amelynek ellenállni Európa nyugati felében már-már a szándék is hiányzik, Kelet- és Közép-Európa  pedig egyedül kevés lehet, ha nem fog össze és nem talál szövetségesekre akár Európán kívül is.

– Egy nagy európai szervezet szabályalkotó testületének 378 pszichopata tagja megszavazta, hogy férfiak is szülhetnek gyereket. 42 megfélemlített politikus csak a tartózkodást merte vállalni, 255 ember azonban meg merte kockáztatni, hogy föllépjen ez ellen a szörnyű, pusztító kór ellen, pontosabban a kór metestesítői, a 378 pszichopata ellen. Hogyan lehet ellencsapást mérni az európai adófizetők pénzén fényűzően eltartott szörnyetegekre?

– Az Európai Parlament képviselőinek többségét  nem merném pszichopatának nevezni, hiszen ehhez nem rendelkezem kellő tudományos ismerettel, de azt már számomra is bizonyították ezek a hatalmas fizetést húzó, öntelt figurák, hogy egy részük elvakult, felületes és ostoba, aki különböző zavaros ideológia foglya, másrészük ugyan nem buta, hanem végtelenül cinikus, aki tudja, hogy amit mond, az nem igaz, de aljas gazember és vigyorogva, gátlástalanul hazudik az emberek szemébe.

Ezek az elvakult, ostoba, vagy aljas cinikus figurák nyeregben érzik magukat, mert maguk mögött tudják a nyugati világ politikai, pénzügyi, gazdasági támogatását és mérhetetlenül lebecsülik, lenézik a politikai ellenfeleiket. Azt hiszik, hogy az emberi, erkölcsi tartásnak, igazságnak manapság már nincs ereje. Azt hiszik, hogy a hazaszeretet érzése már kiveszett az európai emberekből. Az hiszik, hogy a világban másnak nincs is pénze, csak nekik. El sem tudják képzelni, hogy léteznek még olyan politikusok, államférfiak, akik az életüket egy szűkebb ( város, ország, térség), vagy tágabb (nemzet, Európa) közösség szolgálatába állítják, állították és ennek megvédéséért nem riadnak vissza semmilyen áldozattól sem. Hitem szerint éppen ez lesz a vesztük, mert az emberiség történelme azt bizonyítja, hogy a világuralmi törekvések még mindig megbuktak.

– Azt, hogy férfiak is szülhetnek gyereket, hét magyar pszichopata is megszavazta az európai testületben. Köztük egy olyan személy, akinek nagyszülei a szélsőbaloldal hatalomgyakorlói szerepét kihasználva zsidóktól vettek el villát, s ma is abban él a család. Illetve egy olyan baloldali politikus, aki annak idején először a MIÉP-be jelentkezett, de kiakolbólították, utána a Fidesznél kopogtatott, onnan is eltanácsolták, s maradt neki a marxista-leninista garnitúra. Továbbá olyan figurák, akik a rasszizmus hungarofóbia nevű változatának hívei. Miért nem tudunk mégsem gyönyörködni ebben a különleges politikusi szivárványban?

– A mai magyar egyesült ellenzéki tömörülésbe összekotort vezető figurák minden ideológiai elkötelezettség nélküli tehetségtelen egyszerű karrieristák. Akik nem hisznek semmiben, csak a remélt hatalomban és anyagi haszonszerzésükben. Ostobaságukban nem szégyellik meghirdetni, hogy hatalomra kerülésük esetén bevezetnék a „népköztársaságot”, kimondatlanul a „proletárdiktatúrát”. A vezető politikusai nem értenek semmihez, semmilyen társadalmi hasznos tevékenység végzéséhez. Mindezt fényesen bizonyították a 2019-es önkormányzati választásokon polgármesteri székbe került politikusaik Karácsony Gergelytől Pikó Andráson, Niedermüller Péteren át Márki Zay  Péterig, akik semmiben sem hívő, semmihez sem értő pitiáner karrieristák.  Hogyan gyönyörködhetne bárki is bennük, hacsak nem a képükön örökösen látható, árulkodó cinikus vigyor látványában.

Kép: unctad.org